reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzieki wielkie za życzenia my też skladamy 6 miesieczniakom wszystkiego najlepszego.Aco do doła to ja jakoś niezawsze go mam ale zdaża sie że nic mi sie niechce,ale potem najdrobniejsza zecz jak miłe słowo od męża to jakoś lepiej(czy doceni moją prace).

Wszystkiego najlepszego dla naszych 6-cio miesieczniakow
Gratulacje dla Olisia ze sam juz siedzi, twardziel maly:-)
Ja tez sie pochwale Natalce dzisiaj przebily sie 2 gorne jedyneczki, i juz wiem dlaczego byla taka marudna:tak::-)

Wszystkiego naj... dla Półroczniaków!!!
Dzieciaczki cudowne.:-):-):-):-)
Czytam, czytam i doczytać nie mogę. Udało naprawić nam się łącze, bezpiecznik się przepalił.
Mili, Natka gratuluje ząbków. Kiedy u nas się przebiją?
E-stera fajnie że Olisiek sam siada:-):-)
Helena-Lidia głowa do góry, ja w takich sytuacjach zjadam tony czekolady:-D, pomaga.
Dziuba kolczyki bardzo ładne wybrałaś.
Pandorax Tobi sam wkońcu prześpi noc.
Co do ciązy to nie zazdroszcze innym kobietom. Może to ja jestem dziwna, bo takiej ciąży jak ja miałam to życze każdej kobiecie ( bez młdłości, zachcianek, obrzęków, do 7 miesiąca mieściłam się w swoje spodnie, czułm się poprostu świetnie), poród też lekki miałam. Ale jakoś nie tęsknie z tym stanem.
Celinka siada już z płaskiego, i powoli pełzać będzie, chyba.
Od dzisiaj jestem na urlopie, 3 tygodniowym, wywalczyłam go sobie.

takiej ciąży jak ja miałam to życze każdej kobiecie ( bez młdłości, zachcianek, obrzęków, do 7 miesiąca mieściłam się w swoje spodnie, czułm się poprostu świetnie), poród też lekki miałam.
Celinka siada już z płaskiego, i powoli pełzać będzie, chyba.
Od dzisiaj jestem na urlopie, 3 tygodniowym, wywalczyłam go sobie.

Ja tez tak miałam
Super ze Celinka też taka sprytna:tak:

U nas zębów nadal brak:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry