reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

wszystkiego najlepszego dla AMELKI I GABRYSI:-):-):-)
Moj lukasz ma dzis 7 lat 7 m-cy i 7 dni:szok:ale fajnie :-D jestem w kiepskim stanie zle sie ostatnio czuje jak juz pisalam na zamknietym to chyba jakas spuzniona depresja poporodowa normalnie nie chce mi sie zyc:-:)no:

reklama
ale mam doła... dziś już mi się nie podobają kolczyki co wczoraj se do śłubu kupiłam, suknię bym inną wzięła i w ogóle wszystko jest do dupy :wściekła/y:

Załączniki

• DSCN5513.jpg
    DSCN5513.jpg
    668 KB · Wyświetleń: 33
jestem w kiepskim stanie zle sie ostatnio czuje jak juz pisalam na zamknietym to chyba jakas spuzniona depresja poporodowa normalnie nie chce mi sie zyc:-:)no:
Helenko, ja mam to samo od kilku dni..normalnie nie wyrabiam... jeszcze Julka mnie dołuje..biorę na ręce Kubę a ona mi mówi: widzę że już mnie nie kochasz :wściekła/y::wściekła/y:żyć mi się nie chce........

dziuba co do kolczyków-ty byś wzięła inne kolczyki a ja jak bym mogła to innego faceta:wściekła/y:
a tak serio to są fajne i mnie się podobają:tak:
dziewczyny co wy dzis macie takiego doła?
to pewnie przez pogodę.
ja jestem dzisiaj akurat szcześliwa:-D
kupilam se spodnie-moje marzenie, -ecri takie jakby troche polyskliwe z przeszyciem, cos takiego jakby kanty na nogawkach,na dole szerokie z tyłu na pupce atrapy kieszonek..
jestem w 7 niebie.
gdyby tylko było je do kogo ubrać:wściekła/y:
bo sytuacja pomiedzy mną a M jest troche dziwna...
ale nie bede tu na tym pisać.
jesli kiedyś trafie na zamkniety, to tam napisze.

a moje dziecie śpi:szok:

hej, my dzis po burzowej nocce.
Burzowej, bo za oknem szalenstwo, i dlatego że chcemy przestawić Tobiego karmienia nocne. Po jedzeniu o 23, obudził się o 3 i chciał jeść, więc przez pierwsze pół godz ja go kołysałam i dawałam wode do picia a potem drugie pół tatuś, no i w końcu o 4 go nakarmiłam. Spał do 8, zjadł i znów spał do 10.30, biedak padnięty. Ale przynjamniej odespałam, Mążuś nie, bo poleciał do pracy. W ogóle biedak pracuje cały tydzień do soboty włącznie po 12 h - w niedzielę mi padnie. A ja byłabym sama, gdyby nie to że za chwilę przyjedzie moja siostra na ten tydzień. Ale się cieszę, dawno nie miałyśmy tyle czasu dla siebie.:-)
dziuba, nie pamiętam jak wygląda Twoja kiecka ale kolczyki fajne, ja lubie taki długie:tak:
helenko, co się dzieje, skąd ta depresja nagle?jest jakiś konkretny powód?
natka, trzymaj się, nie dawaj chłopu:cool2: i miej nadzieję że wszystko złe minie, da się?:sorry:
pumi, podoba mi sie ten pomysł na usypianie Mimi, muszę w jakiś gorący dzień wypróbować:tak:
Amelce i Gabrysi dużo buziaków od cioci i Tobiego - niech się uczy całować dziewczynki:-D

reklama
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych kochanych solenizantów.
Zosia jest cudna, jaka ona jest słodziuchna. Mimi wyglada kusząco, Pumi ty uwazaj;-) bo ja nie wiem co to bedzie jak ona bedzie wieksza.
Dziewczyny kochana włączcie sobie ulubioną muzyke i sie powygłupiajcie. :-D

Do góry