reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Nie pamiętam czy pisałam Wam że jak byliśmy w niedz u dzieci to z 2 kół od wózka powietrze zaczęło uchodzić:wściekła/y:Wczoraj koła były prawie puste a dziś 1 zupełnie:wściekła/y:Nie mogłam rano nigdzie wyjść.Zaniosłam na wulkanizację bo zwykłą pompką do roweru się nie dało_Okazało się że obydwa miały dziurawe dętki.Wózek jest po 2 dzieciach to można było spodziewać się problemów.Teraz są napompowane na maksa:happy2:

reklama
my kupowaliśmy nowy wózek a dziś jadę głębokim i nagle coś mi skrzypi, patrzę a tu dętka osobno, felga osobno, jedno z drugim sie nic a nic nie trzyma :szok: cale szczęście mamy Pliko :-D a koło muszę tez zanieść do wulkanizacji, bo po ślubie chcemy jechać w góry na tydzień i zamierzam wziąć spacerówkę od głębokiego wózka, takie duże pompowane koła to chyba lepszy pomysł na górskie szlaki niż Pliko, mimo że lżejszy jest... jak myślicie??

Agnieszka, świetny wózeczek!! i najważniejsze że dla Ciebie wygodny, na pewno tez mniej miejsca w domu zajmuje, więc skoro się sprawdza i Wiktorek zadowolony to najważniejsze!!

Ewcia, współczuję choróbska Julci, pewnie zajęta teraz jesteś, Kubę położyć spac i jeszcze Julcia sie zajać... powodzenia!!

Agnieszka, Esti, moja tez wierci-piętek, podczas zmiany pieluch się wygina, wywraca na boki, popełznie kawałek, byle na golasa być :-D rośnie mi mała striptizerka :eek:

Sylka, świetne zdjęcia!!

Martyka wszystkim ciociom, kolegom i koleżankom dziękuje za życzenia, o tak dziękuje:
dffdf555555555555555tm qe4

a teraz moje półroczne dziecko idzie lulkać, a mama idzie na film, dziś polecam APARTAMENT - na dwójce, jak dla mnie genialny!! :-D
dobrej nocki Kochane :*

Ewcia Oraslit koniecznie-elektorlity zeby sie nie odwodniła i Lakcid lub Didoflor 30 na jelita ochronnie
A najlepiej to kierunek pogotowie bo to może być wirusówka a teraz są upały i o odwodnienie łatwo
Monika .....złośliwość rzeczy martwych..............nowy wózek chyba trzeba bedzie kupć co?

a moje dziecko nadal nie chce jesc:no: ostatni raz jadla o 10 rano:szok: i nic juz na nia nie dziala nawet zupki jesc nie chciala ale za to duzo pije i w miedzyczasie zjadla kilka chrupek bosze co jej jest:-( strasznie sie martwie, nie wyglada na chora, usmiecha sie i gada sobie wiec nie wiem o co chodzi:no:

Ewcia- moze to grypa zoladkowa? szybciutko do pediatry!
Mili- to chyba przez zabki.
Dziuba- pliko w gorach:no:. Nie dasz rady- juz to wyprobowalam- na nierowne tereny jedynie pompowane kola.
Dzis caly dzien na Manhattanie spedzilam z Mimi. Siedziala sobie w pliko i byla wniebowzieta ze wszystko widzi- zolte taksowki, mnostwo kolorowych ludzi i tyyyyle ciekawych rzeczy dookola. Ani nie zakweczala przez cala wycieczke a ja spokojnie nakupowalam jej zabawek, gryzakow i innych rzeczy wywolujacych usmiech na jej buzce

pumi, ja też tak myślę że pompowane w góry!! a co do kupowania zabawek, kurcze tyle rzeczy mi się podoba, ale moja ma tyle tego że bez sensu kupować!! chociaż czasem ciężko mi się powstrzymać, ja juz kupiłam małej dwie sukienki i bluzę na przyszły rok :baffled:
mili, może przejdź się do pediatry jeśli dziś nie przejdzie...
szok!! zawsze jest tyle czytania nadrabiania, a dziś wchodzę i nawet nie jedna strona!! :-D

Witam Mili moja córcia tak samo niechce jesc ale na spiku jej daje i jakoś wypije ale ile to meczarni mnie kosztuje.Ja też myśle że to przez te ząbki,bo co by innego?

reklama
Do góry