reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dziubuś z okazji Ślubu:
Życzę wszystkiego czego Wam trzeba:
autostrady wiodącej do nieba
bez żadnych ograniczeń prędkości,
do tego jeszcze ogromu radości
z każdego, coraz szczęśliwszego dnia,
który spełnia Wasze marzenia.
Żeby Wam nigdy nie zabrakło w domu
talerza klusek i makaronu
słońca bez końca, kwiatów pachnących,
a tuz za oknem ptaków śpiewających.
Każde z tych życzeń na pewno się spełni,
ponieważ płynie prosto z serca głębi.

reklama
ale upal:-p:-pDziuba pewnie gdzies obgryza tipsy ze stresu:-D
idziemy sie szykowac, goooshhh ubrac mojego lukasza, on w bojowkach i trampkach, ma buty wyjsciowe - ze studnowki jakies zamszowe brazowe:-D:-D:-D:angry:
chyba sie zalamie:baffled:powiedzil,ze idzie na sportowo:dry:

Cześć lachony! :-D
Dobrze, że skończyłyście z objeżdżaniem się nawzajem, bo się czytać odechciewało :-p
Pogoda jest do d, mam nadzieję, że od niedzieli na południu Polski będzie słoneczko i ciepełko, chcę mieć ładne wakacje :-D
dziuba, Jeszcze raz życzę udanego wesela! :-)

Czy na Skype mogę się dołączyć, czy nabór do grupy trzymającej władzę jest już zamknięty? ;-)

Młoda ma krostki na buzi, już od miesiąca, na obu policzkach i teraz na czole, wcześniej myślałam, że to potówki, ale to za dlugo jak na potówki, zresztą co poniektóre zrobiły się czerwone... Na dodatek na łokciu i w jednym miejscu na pleckach pojawiły sie takie małe placki w kolorze pomarańczowym czy brzoskwiniowym... :eek: Czy macie pojęcie co to może być? Alergia jakaś? Może czymś specjalnym to smarować? Jutro idę do pediatry, ale Was też sie nie zaszkodzi zapytać o zdanie...
Albi, Dawidek fajnie siedzi :-) Dusia jeszcze cały czas musi być podparta... Jak ząbki?

wpadłam tylko z życzeniami dla dziuby - naj kochana i niech Ci się uda zapamiętać z tego dnia jak najwięcej - to będą gorące wspomnienia na gorsze chwile, których życzymy jak najmniej:-D:-D:-D:-D

Dzieciaczki jak zawsze słodkie!!!

Celinka dzisiaj wstała znowu o 4 rano, zjadła 180 ml kaszki i zamiast zasnąć bawić się chciała. Położyłam ją w łóżeczku, pogasiłam lampki i odziwo zasneła, spała do 7:30 a wyjełam ją z łóżeczka o 8:20 tak ładnie się bawiła:-D, zjadła kasze i od tamtej pory tylko 1/2 słoiczka brzoskwini i 120ml wody wypiła, kisielu i zupki nie ruszyła:baffled:. Znowu upały ją męczą, bo u nas dzisiaj było 28 stopni w cieniu i bardzo parno. My na szczepienie idziemy w czwartek a nie wtorek, jakbym nie weszła się upewnić to bym we wtorek szła:wściekła/y:, głupia pielęgniara daty pomyliła:angry:.

Dla Dziuby
Młodej Parze:
wiatru w plecy, moc radości,
sto lat w zdrowiu i młodości,
długich nocnych przyjemności,
bez przykrości i zazdrości,
zdrowia, szczęścia, beczki wina,
tysiąc złotych co godzina,
trzech pokoi, kupę dziatek,
Pannie Młodej szafy szmatek,
a Młoedemu silnej ręki i "syrenki".

Bozia niech Wam błogosławi,
ród Wasz w świecie niech rozsławi,
a z teściami żyjcie w zgodzie,
bo wygodnie to i w modzie.
Żyjąc w szczęściu i radości
powiększajcie stan ludności.

100 lat, 100 lat niech żyją ,żyją nam... życzy z głębi serca Jagna z rodzinką.

a my dzisiaj w Zoo bylismy :-) i było fajnie.
Agnie z tymi zebami to skaranie mowie ci. Juz juz je prawie widac gryzie wszystko jak opetany mnie nawet policzki gryzie, a Marka pogryzł dzisiaj w reke jak w Zoo bylismy. 3 mał go na rekach a Dawid go bac i mowi, ze jakby ukucie poczół.:baffled: Juz bym chciała zeby wyszło bo czasem jest nie do zniesienia i jedynie jak go masuje pieluszką owinieta na palec, to sie uspokaja.

Agnie jezeli chodzi o Skype to jestes ciagle dodawana do czata, bo ja je tworze. Dzisiaj utworze nowy bo juz ten jest za długo, niedłygo sie zacznie przycinac.

a my dzisiaj w Zoo bylismy :-) i było fajnie.
Agnie z tymi zebami to skaranie mowie ci. Juz juz je prawie widac gryzie wszystko jak opetany mnie nawet policzki gryzie, a Marka pogryzł dzisiaj w reke jak w Zoo bylismy. 3 mał go na rekach a Dawid go bac i mowi, ze jakby ukucie poczół.:baffled: Juz bym chciała zeby wyszło bo czasem jest nie do zniesienia i jedynie jak go masuje pieluszką owinieta na palec, to sie uspokaja.
Biedny Dawidek, Celinka też się tak męczy, od 2 tygodniu czuję zęba ale jakoś przebić się nie może. Słyszałam że pomoże danie metalowej łyżeczki do gryzienia, ale się boje że krzywde sobie zrobi.

reklama
a my bylysmy na spacerku w parku i Nicola przespala caly spacerek. cale 2 godz:szok:
odetchnelam troszke, bo nicola marudna, chyba jej te zabki kolejne ida, gorne dwojki albo 3...?:baffled:cos bialego juz tam widac, ale dobrze zobaczyc nicola nie daje:no:

Do góry