reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
jajo mleko to olesterol i to na serce z dziurą...... dorosłe jedzenie, to kiełbasa, schab, ziemniory, skawary, kapusta, itp.

reklama
jajo mleko to olesterol i to na serce z dziurą...... dorosłe jedzenie, to kiełbasa, schab, ziemniory, skawary, kapusta, itp.
O wadzie serca dowiedzieliśmy się w jego 21 urodziny, fajny prezent miał:baffled:, a i tak wyrósł bysior 195, tego nie dostawał ale te łagodniejsze rzeczy. Krupniczek w wieku 4 miesięcy, który mi zjadł żarłok( ja miałam już 16 miesięcy), i sukcesywnie miał wprowadzane kolejne produkty, w wieku 6 miesięcy jadł ze mną naleśniki...

Witam a ja znowu wróciłam z trasy u kuzynki za Kolem byłam.Albaniec to niezle mnie wystraszyłaś z tym chlebkiem(a te podobne do wazy wiesz coś o tym,wLidlu jest taki z sezamem i pisze że 100 gram ma 337 kalori jeden kawałek ma 34 kcl to tyle ile zwykły chleb?)Ja ziem 2 na sniadanie i 1 na kolacje,niesmaruje masłem.Dzieciaczki świetne ,a co do żółtka to ja małej też dam troszke.Dobranoc kobitki życzę wam aby dzieciaczki przespały całą noc tak jak moja Amelka.

A ja wlasnie wczoraj myslalam sobie od kiedy mozna dziecku podawac zoltko i dzisiaj wyszukalam jakis schemat i tam bylo ze od 7 miesiaca ale jak juz dajecie to moze i ja jutro sprobuje

reklama
u nas niestety zero nowość Od paru dnie daję tylko indyka w warzywach Małej skaza przechodzi ale dostała jakiejś wysypki Byłam u pediatry a potem u dermatologa i to chyba wirusowe jakieś (może łagodna 3dniówka) Jutro mam masę badań do zrobienia i jeszcze wizyte u kardiologa ehhhhhhhhhhhh

żółtka jeszcze nei dawałam a jak robiłam synkowi-gotowałam osobno zupę(bez mięska) osobno jajko na twardo i wyciągałam niego żółtko potem blender czy widelec i gotowe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry