reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ola, dobrze że z Alunią dobrze!!
my w pon idziemy na usg stawów biodrowych, jak byliśmy kiedyś tam to pan kazał przyjść na badanie jąder kostnienia, najpierw myślalam że to rutynowe i nie ma się co przejmowac a teraz denerwuję się, że może to coś poważnego... a dziś mi się śniło ze ktoś tam w rodzinie mial wykryty nowotwór i się denerwuję... chociaż perwnie to nic poważnego... oby!!

reklama
aOla super ,ze u Aluni ok.oby dalsze wizyty też były takie udane
Dziuba nie przejmuj się...na pewno ok............Martynka nie byla ani pieluchowana i nie musiała nosić majtek ortopedycznych wie na pewno jest ok....
a ja idę an 13 a ślub.............ciekawe jak Oli sie zachowa w USC?:confused::confused:

Ostatnia edycja:
Witam po urlopie:-D
Ztęskniłam się za Wami:-)
Trochę poczytałam Was, ale doczytac narazie mi się nie chce;-). Znowu jakaś aferka wybuchła?
Te co mają za dużo kilo, w swoim mniemaniu, niech mi oddadzą, bo za 4 dni idę na kontrole do lekarza i będzi znowu darł się, że zamało waże.

Po urlopie u Celinki bez wiekszych zmian, ząbków nie ma tylko wstawać zaczyna, ale jeszcze niepewnie. W poniedziałek wrzóce kilka zdjęć, nie miałam czasu dzisiaj na zgranie z aparatu, musiałam wszystko poprać, u babci pralka się popsuła:baffled:. Zrobiliśmy wczoraj niespodzianke moim rodzicom, bo nie wiedzieli że wracamy, jak się dorwali do wnusi, a ona do nich, to poszła spać o 23:baffled:

alusia śpi na noc od 20 do 8 (z przerwami na cycka Pierwsza ok północy a potem co 2h) a w dzień tak co 3h po godzinie

to pewnie tak jak ja jesteś całymi dniami nieprzytomna

a myślisz o tym, żeby jednego posiłku w nocy podawać jej przepojkę

Girly witaj kochana , koniecznie fotki:crazy::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Maksik cudowny
Esti hahahahahahahha

Pumi zadroszcze , ja nie mam czasu na zakupy, tylko internetowe:-(:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

to pewnie tak jak ja jesteś całymi dniami nieprzytomna

a myślisz o tym, żeby jednego posiłku w nocy podawać jej przepojkę

Girly witaj kochana , koniecznie fotki:crazy::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Maksik cudowny
Esti hahahahahahahha

Pumi zadroszcze , ja nie mam czasu na zakupy, tylko internetowe:-(:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Jak to nie masz czasu na zakupy, na taką fajną rozrywke;-)

Co do zakupów to w 5-10-15 jest wyprzedarz.

Sylka jak najbardziej jestem kumata w dzień Wiesz synek spał tak samo więc pewnie sie przyzwyczaiłam A przepajać nie chce Szybciej jest mi podac cyca niż szykowac picie Alusia je bardzo szybko z 3min i juz jest najedzona Mam nadzieję że będzie tak jak z Piorusiem-jak tylko go odstawiłam przesypiac zaczął całe nocki Przekonam się gdzieś za pół roku

reklama
Sylka jak najbardziej jestem kumata w dzień Wiesz synek spał tak samo więc pewnie sie przyzwyczaiłam A przepajać nie chce Szybciej jest mi podac cyca niż szykowac picie Alusia je bardzo szybko z 3min i juz jest najedzona Mam nadzieję że będzie tak jak z Piorusiem-jak tylko go odstawiłam przesypiac zaczął całe nocki Przekonam się gdzieś za pół roku

Zazdroszcze Ci, że karmisz cycem. Gdyby nie lekarze i ich urojona alergia to bym nadal karmiła.
Moja mimo karmienia butlą nie przesypia nocy, musi sobie zjeść tak ok 1 jkieś 250 ml mleczka. Próbowałam karmić ją przez sen tak o 23 jak idę spać ale nie chce jeść wtedy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry