reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam:-) ja jestem "nowa" i niestety nie jestem wstanie przeczytac wszystkich postów od poczatku :-( teraz troche trudno zapamietac wszystkie mamusie i dzieci.. bede sie starała wdrążyć do Was ;-)
dzisiaj tak myslę że i moja wiktoria niedługo bedzie musiała przejść na większy fotelik-trzeba sie już wybrać na zakupy:happy:
pozdrawiam wszystkich i życze miłego wieczoru:-)

reklama
Witamy my już w domku bylismy w licheniu było naprawde pieknie.(zblża bardzo taki rodzinny wypad)Moja niuna jest grzeczna ma jeszcze sraczke ale to na zeby .Jeszcze bylismy w muzeum wypchanych zwierząd i były też żywe aledziewczyny miały oczy.Ten wikent był naprawde super.Aż wszystkie problemy widzee w różowych okularach.Dzieci sliczne,sliczne.

No to mamy zwyciezce. Girly Oskarek pobił wagowo wszystkie dzieciaki, chyba nawet Tobiaszka. ;-). Super, ze jestes z nami.
Ja ide was doczytam.

Dzisiaj mało nadrukowałyscie................ Esti napisała dowcip. Dziuba go zacytowała a ja nie skumałam napoczątek. Zobaczyłam Dziube i se mysle o dziewczyna poszła szalec, doszłam do kukułki i se mysle, ale spryciara.......potem sniadanie, ja piernicze ciekawe czy wpadnie, ze przyszła tak poźno....i jakos tak zanim skonczyłam zobaczyłam na gore i widze, ze to Esti napisała dowcip. Sikałam

no malo nadrukowane malo :-) za to ja na zamknietym nadrukowalam zdjec ze glowa boli hehe :-)

girly Oskar sliczny moj syn mial sie tak nazywac mialam kilka pomyslow mial byc Oskar, Olaf albo Oliwier ale staneło na Wiktorze.

siema albo sie nie ma:-pglupawka mam dosyc tyle na glowie i wiecie co szczerze jak Ł nie ma w domu i nie mam sie jak przytulic to az mi zle wiec kubus na raczkach i tulku tulku az mial mnie dosyc i szybko usnal:rofl2:
powiekszylam mu diurke w smoku 1 do mleka z kleikiem i ladnie jadl:tak:bo wczoraj o 1 w nocy byl glodny mimo ze na dobranoc jak co dzien zjadl 180.....ciekawe i lecilam z nim na rekach do kuchni w srodku nocy robilam mleko na szczescie pozniej spal do 6....i do 9:-)
jutro wpadaja rodzice wiec nie bedzie mnie niestety:sorry2:
Esti normalnie oplulam caly monitor ze smiechu tak jakos parsknelam:-D
Gorly zdjecia piekne ale plazowicz rewelka!!:rofl2:
Mili tyle przeciwnosci ale 3majcie sie obie Kochane......:zawstydzona/y:a butki sliczne uwielbiam szpice;-)
Monika milego wypoczynku:rofl2:
Nutka ciesze sie ze wyjazd sie udal:sorry2:

salik_agnieszka z wyborem Oskara to był wielki problem, bo właściwie ja bardzo chciałam z mężem Leo...ale jak teściowa zaczęła wykrzykiwac, że Leonek będzie to stwierdziłam, że starsi ludzie nigdy nie zrozumieją, że to nie Leon tylko Leo...:crazy: ...i stanęlo na Oskarze. Ale obrady były burzliwe i decyzja podjęta w ostatniej minucie przed Urzedem hehe

reklama
Albi z małego naprawde jest kawał chłopa...zresztą ma po kim :) tatuś mierzy 192cm. Wszytskie pielegniarki się śmieją jak go ważą i mierzą...Zresztą obecnie wymieniamy garderobę na 80-86cm - szok!

Ps. Dziewczyny czy wy tez macie problemy z wysylaniem postów? Ja jak tylko napisze wiekszego to zaraz mam komunikat, że jest problem z serwerem... i mam tak od zawsze na tym forum...wkurza mnie to :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry