reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czesc dziewczyny u mnie noc minela dosc dobrze
Agnieszka moj maly wazy jakies 11 kg teraz ciesze sie bo jak zaczal sie wiecej ruszac to zauwazylam ze chudnie
A mam jeszcze pytanie po ile zabkow maja wasze dzieciaczki , ja troszke sie martwie bo moj maly nie ma ani jednego
Donia, Celinka też jeszcze nie ma ząbków, ale chyba idą na potęge.

Dzisejsza noc była masakryczna, mała płakał przez 2 godziny i nic jej nie było w stanie uspokoić:szok:, jakimś cudem udało mi się podać jej wodę z granulkami i po 30 minutach zasneła. Ale ja się nie wyspałam cały czas mi się śniło, że płacze i się budziłam:wściekła/y:.

reklama
witam kolejna nowa mame stycznmiowa , napisz cos wiecej o was ile maly wazyl a ile terazskad jestescie itd :-) wsyztsko co ci przyjdzie na mysl.

my po spacerku rodzinnym juz :-)

jagna moj J ma wlasnie 2 tydzien urlopu i jeszcze nigdy nie robil tyle przy malym co robi w czasei urlopu mam nadzieje ze sie to nie zmieni hehe :-)

Witamy mową mamusie fajnie bedzie nas wiecej.My dzusiaj mielismy jechać do lekarza ale dwoniłam i powiedziała że to od ząbków,bo 5 razy kupa w ciągu dnia i nie wodnista to wszystko w normie.Wnocy nie robi kupy je ładnie pić pije.A jeszcze pamieta nas bo ma tylko jedno dziecko z niedoczynnoscią tarczycy i powiedziała nam że luzniejsze kupki mogą być oznacza za dużą dawke letroxu.Kazała mi dawac małej probiotyk jedną saszetke dziennie .A juz dzisiej tylko 1 raz zrobiła ,wiec może jej przeszło.Salik agnieszka danonki to te serki dajesz bo ja tez miałam cheć jej dać.Mili ja też bym poszła na weselisko i sie pobawiła ,dawno niebyłam.
tak dostaje zwykle danonki 2 na tydzien wiecej nie narazie i jest wszystko ok :-) mimo ze one sa od 1,5 roku dopiero to nie ja jedna tutaj je podaje dziecku.

To fajnie odpoczniesz sobie. Mój naszczęście wrócił do normy i po powrocie robi to samo co przed wyjazdem, nawet dzisiaj w nocy wstał do małej i ją tulił prze 30 minut:-), mimo że o 4 wstawał do pracy.
Też bym chetnie podała małej danonka ale w nim jest tyle cukru:baffled:

witajcie nowe mamuśki, witamy u nas!! :-D
my po badaniu bioderek, na szczęście wszystko jest w jak najlepszym porzadku, martwiłam sie na zapas!! :-D
i byliśmy na zakupach, wypatrzylam dla małej sliczny płaszczyk na jesień, i mam pytanie do Was, kupujecie na zimę kombinezon jednoczęściowy taki czy kurtkę??

witajcie nowe mamuśki, witamy u nas!! :-D
my po badaniu bioderek, na szczęście wszystko jest w jak najlepszym porzadku, martwiłam sie na zapas!! :-D
i byliśmy na zakupach, wypatrzylam dla małej sliczny płaszczyk na jesień, i mam pytanie do Was, kupujecie na zimę kombinezon jednoczęściowy taki czy kurtkę??
Fajnie że z Martynki bioderkami OK.
Ja chce kupić małej kombinezon, ale jeszcze nie wiem czy jednoczęściowy czy dwu.

Ja mam i kombinezon i kurtke po starszej niuni.Moja cos za mocno pobudzona chyba to zeby albo letrox za duża dawka.Dziewczyny wasze dzieciaczki też tak skakają ,bo moją postawić na nogi a ona cały czas by skakała.A danonki zaczne pomału wprowadzać ale jak wszystko z kupką sie unormuje.Witamy nowe maamusie jeszcze raz.Kochane piszcie dużo i wmiare czesto.Dobranoc ide ją uspac bo cały czs kada uszy pekają ,ale te dzieciaki mają siły...szok.

reklama
Moja srpężynka ciągle skacze jak na nogi ja psotawić.......................nawet juz guza załiczył o szczebelki.........jak wstaje na nogi w łożeczku i trzyma sie poręczy to skacze i guz jest:-(:-(Bardziej bolało mnie niz jego, bo on zapłakał i dalej swoje podskoki......a ja zła na siebie ,ze nie dopilnowałam..........................ale nie sposób......................muszę go zostawić bo i obiad i posprzątać trzeba
No nic........nie pierwszy i nie ostatni guz:tak::tak::tak:
dziuba super że u Martyni wszystko ok.:-):-)

A ja m kombinezon jednoczęściowy taki ze stópkami......ale chyba kupię dwu czesciowy, bo Olisiek zimą to będzie pewnie juz biegał

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry