Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzisiaj mój synek zrobił mi prezent-pierwszą kupkę na nocniczek i sam ustał w łóżeczku.

Niezle!!!!ladny prezent

wiedzilam, ze bede nr 2

wcale nie bylo o 'key dla nas bo chcielismy spac a mala rozwalila nam sie na lozku a my gdzie tam po bokach, skopani
teraz po tej sprawie Maska, musimy byc bardziej uwazne kogo wpuszczamy na zamkniety. t nie jest tylk kwestia 3msc ale z jaka czestotliwocia sie kts udziela.
jakieś tajemnice tam opisujecie 
...no i liczę ciagle, że jakis spacerek dzisiaj uskutecznie z mężem , bo warjacji w tym domu dostać mozna - obiad mam gotowy, tak że nic tylko spacerkować, oby tylko pogoda była
wię c i ja szczęśliwa że malutkiej się podoba!! a od dziadków mala dostala łuk z zabawkami do wózka i fotelika Tiny Love i jakieś inne zabawki, już nie wiem gdzie się z tymi zabawkami podziać!!Ja tak miałam w zeszłym tygodniu, i okazalo się, że mała była głodna, tylko że przez dwie godziny probowałam ja nakarmić i jakoś nie chciałaU mnie przez te burze ciągle mam problemy z internetem,ciągle jest wyłączany.Na szczęście Kubusiowi nic nie przeszkadza za to dziś w nocy mieliśmy ciężko mały się obudził i wył przez jakąś godzinę nie mogłam go uspokoić no nic kompletnie nie działało.Kurde jak mi szkoda tych naszych dzieciaczków tak się muszą nacierpieć...
, dopiero mąż ją nakarmił. chyba chodziło jej o to żeby tate obudzić i ją nakarmił

Anja przynajmniej masz park i gdzie posiedzieć, bo ja tylko na podwórku, a jak idę gdzieś dalej na spacer to zostają mi tylko przystanki PKS-u jak się zmęczę.Dziuba, sliczny fotelik i dbra firma
Poszlismy na spacer, posiedzielismy w parku 40 min , popatrzrylismy na skacowane geby, pochmurne niebo i wroclismy zdegustwani d chatki. Ciasto na chlebek rosnie, moze upieke cosik slodkiego jeszcze, niech to cisnienie pjdzie w gore bo ja normalnie odpadam psychicznie i fizycznie![]()
, takiej to tylko przywalić
. I w ten sposób mam tylko Was