mleko jeszcze nigdy nie zfermentowalo a termosik jest w calosci i nie wyleci w powietrze !!!
dziekuje....
czy mleko nie sfermentowało, tego nie wiesz, gdyż musiałabyś zbadać jego stopień, a przypuszczam, ze tego nie potrafisz
ale nie o to chodzi

Aga ja ci dobrzy radzę a ty rób jak chcesz

ja jestem pewna na 1000%, ze dajesz dziecku do jedzenia miliony kultur bakterii i to wcale nie tych dobrych

ale przecież pozjadałaś wszystkie rozumy, trudno, cierpi twoje dziecko, a na pewno będzie, chyba, ze wciskasz mu codziennie

acidolac lub inną osłonówkę
poczytaj trochę może ci się ścieżka rozjaśni
nie chcę się mądrzyc ale na własne oczy widziałam,( bo sama pobierałam próby, siałam, zalewałam medium, by potem liczyć kolonie)
i wierz mi , ze przy zwykłej kranówie czyt, wodzie z kranu maiłam tyle roboty, ze zostawałam po godzinach

ale może Katowice mają wodę ze źródła porównywalnego z
Lourdes we Francji, w co szczerze wątpię
Jagna BRAWO- cyt. zdrowie dzieci jest najważniejsze koniec cyt. a nie zaoszczędzone 10 zeta
granulki nie mogą działać tak samo jak żel, z prostej przyczyny,
zel stosujemy do miejscowo a granulki przechodzą przez układ trawienny i wchłaniają się w całym organizmie,
to tak w ramach ścisłości
przepraszam niektóre, ze się wymądrzam, ale kieruję się dobrem dzieci, niczemu niewinnych
a o wystrzeleniu to była żaluzja;-)( aluzja), nie musisz wszystkiego traktować dosłownie, bo to świadczy o posaidaniu kompleksów