reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pumi mnie tez sie wydaje ze wy duzo macie tej rehabilitacji. My jezdzimy 2 razy w tygodniu i cwiczymy w domu (choc to nie zawsze nam wychodzi). Thomas rozwija sie w swoim tempie i to ze sam nie usiadzie to jeszcze nie jest tragedia. Mimi potrafi sama stac i to jest duzy sukces dla 7-miesiecznego dziecka. Nie jestem specjalista w tej dziedzinie, ani nie chce straszyc, ale czasami zmeczone dziecko nieczego nie przyswoi i efekt moze byc odwrotny.

reklama
Sylka jak wymyslisz jakas recepte to daj mi znac bo czesto borykam sie z tym samym problemem.Wydaje mi sie,ze nawet to,co wmusze w Zuzika to i tak jest za malo.Banana zjada zawsze ale przeciez nie samymi bananami czlowiek zyje...Najczesciej co 3-4 dzien sie poddaje i dodaje do zupki tego banana.Wtedy je normalnie.Ale chce ja od takich zabiegow oduczyc!Wczoraj ladnie zjadla a dzis znow miala jakies opory :dry: Teraz spi.Jak wstanie to znow sprobuje...

czesc dziewczyny.nieodzywalam sie od rana bo najpierw bylam na badaniach potem u ginekologa.a popoludniu biegalam (wtrakcie deszczu) z kamilkiem po aptekach bo nigdzie niebylo zastrzykow ktore mi przepisal lekarz,a jak wkoncu znalazlam to musialam isc na zastrzyk.jutro rano kolejny. niewazne byleby mi tylko przeszlo.kamil strasznie marudi w nocy sie budzi albo placze przez sen .biedaczek meczy sie tymi zabkami.

Ostatnia edycja:
Cześć kobitki.Na początek się pochwale-mamy dwie dolne jedynki.
Poszłam dziś na tą kontrolę do chirurga naczyniowego a on kazał mi odstawić te leki które dzień wcześniej zapisali mi w szpitalu.Paranoja jakaś tyle kasy wydałam na tabletki a on każe odstawić.
Muszę iść gdzieś prywatnie się skonsultować bo już sama nie wiem co robić??????

A zapomniałam dodać.Kubuś zaczął dziś klaskać w rączki:)Ucieszy sie dziś z czegoś i zaczął klaskać:)Ja zaraz ide jakis filmik obejrzeć.Miałam poćwiczyć na steperze ale próbowałam dziś odstawić leki od bólu kręgosłupa i jednak nie był to dobry pomysł:(Zobaczymy co rentgen w poniedziałek wykaże....

Cześć kobitki.Na początek się pochwale-mamy dwie dolne jedynki.
Poszłam dziś na tą kontrolę do chirurga naczyniowego a on kazał mi odstawić te leki które dzień wcześniej zapisali mi w szpitalu.Paranoja jakaś tyle kasy wydałam na tabletki a on każe odstawić.
Muszę iść gdzieś prywatnie się skonsultować bo już sama nie wiem co robić??????

Pam buzi dla Oscarita. Koniecznie musisz to skonsultowac z 3 lekarzem tak nie moze byc, ze kazdy co innego.

reklama
hmmmmmmmmmm co tu napisać Gabi tez jakby mniej je za to cycus zawsze i wszędzie !!!!

zasneła odziwo ładnie ale spała dzis dwa razy po ok godzince i marudziła jak diabli łaziła za mną i tylko ja nosić i bawić sie z nią to było ok jak tylko zniknełam jej z oczu łeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i beksa

Do góry