Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiesz ze mojemu pierwszy wyszedł we wtorek chyba a 2 w srodeWitamMam pytanko Czy wasze pociechy mają już pierwsze ząbki, Moja Nikola jeszcze nie ma żadnego, a nawet nie widzę żadnego oznaku na dziasełkach..
Mam nadzieje ze do roczku pojawia się pierwsze ząbki, a jak nie to chyba powinnam się wtedy martwic...:-(
Kur... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co sie stalo z naszym forum, kiedys bylo super , pomagalysmy sobie na wzajem a odkad pojawily sie NOWE !!!!!!!! ( NUTKI NATKI ,JAGNY I KUZWA ZYLETKI) to mi sie zygac chce jak czytam ich wypowiedzi ciagle to samo ble, ble ble a wiec dziewczyny zniszczylyscie nasze forum wiec wynocha bo ja nie mam zamiaru jestem tu od poczatku i nie pozwole zeby jakies to zniszczyly!!!!!!!! panoszycie sie jakbyscie to wy zalozyly ten watek !!!!!!!! wiec wynocha, zycze milego dnia!![]()

, NIE BEDE POLEMIZOWAC BO SZKODA MI MOJEGO CZASU NA GLUPOTY ZRESZTA NERWOW TEZ!!!!!