Witam.......ja od rana w pracy-dzisiaj z moim Oliwierem 4 dzieci......................przedszkole...........ale Olisiek zachwycony towarzystwem
Mili Natalaka cudna.ależ z niej łobuiziak........obnizaj łożeczko bo Ci wyskoczy spryciula

My mamy już na najniższym poziomie
Komoda fajna...a teściowej sie pewnie nie podoba bo pewnie za ciemna-starsze osoby tak maja...............ale to nie jej sprawa bo to twoje mieszkanie i kupujesz to co podoba się Tobie
M y w duzym pokoju mamy kolor scian :zielony moro.....ale sie nasluchslismy negatywnych komentarzy........................wszystkim mowilam ze to ja tam bede mieszkac i im nic do tego
Kamamlodz Makisk zmienil hihihi ale tę piekne duże oczka mu pzoozstały-bedzie rwac dziewczyny oj będzie:-)
Pumi a nie da se jakoś rozlozyc tej rechbalitacji tak zeby byly 2 dzienenei i np, jedna z rana druga po poludniu?Dorosły by nie wytrzymał takiego tępa a co dopiero 6 miesięczne dziecko.Albo niech Ci pokaza jakieś cwiczenia ktor mozesz sam w domu wykonywac............na pewnie mozna.............ja jak pilnowalm Oli to Vojta z nią przerobilam i NDTI .
Wtedy w dogodnym dla Dominik czasie byś z nią ćwiczyła jka jest najedzona i wyspana