reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mój synek dziś jak Aniołek :szok: NIe wiem co mu się stało. Jak nigdy. W ogóle nie płacze:szok: Julcia też grzeczna nawet jakaś taka ostatnio. Na weselu nawet się umiała zachować i nie jęczała, że za głośno, że chce do domu itp. Dziś i wczoraj też spoko. A Kubasek łazi po domu, bawi się i nawet nie skumli, że chce na ręce. Czuję normalnie dziś że żyję. W końcu ! , bo ostatnio....heh..szkoda gadać...:rofl2: Jest git!

reklama
Paulinek to musimy się zgrać bo plany nam się mocno zmieniły i pod koniec roku wracamy do Polski:-) napisz jak ci pasuje najlepiej I jak daleko masz do Holandii(ja do granicy z Belgią mam z 15km) pisz do mnie na priva bo tu mam mało czasu na zaglądanie i mogę przeoczyć

Paulinek to musimy się zgrać bo plany nam się mocno zmieniły i pod koniec roku wracamy do Polski:-) napisz jak ci pasuje najlepiej I jak daleko masz do Holandii(ja do granicy z Belgią mam z 15km) pisz do mnie na priva bo tu mam mało czasu na zaglądanie i mogę przeoczyć

To ja bede miala jakies 80 km do granicy z Hol, czyli razem jakies 95 moze 100km. Ja jestem prawie caly czas w domu, bo w domu pracuje.

My po wizycie kontrolnej i ważeniu.Waży 9300-myślam że dużo więcej,tak mi się wydawało.Nie zapytałam lekarki co z żółtkiem w diecie.Dałam Mikołajowi jak skończył 7 m-cy 2 czy 3 razy ale miał alergię i nie dawałam już potem wcale.Jak myślicie jak nie podaję to coś może się stać?

witam:-)

u nas dzisiaj tak goraco że nie mogłam w długim rękawie wytrzymać... bylismy w parku, wiki tylko by chciala chodzić oczywiście za rączki.. każdy do niej macha się usmiecha, nawet jakiś dziadek tańczył:-) a ona tylko patrzy i patrzy.. nie lubi się śmiać do obcych<sporadycznie> a w domu się śmieje w głos:-)
a my juz na nowym mieszkaniu:tak::happy:
wiki widać drugi ząbek.. w nocy nie daje nam spać:baffled:

Oliś wyglada bombowo -taki mały misio.
Aga super że Wikuś zaczyna już maszerować.Poczekaj jeszcze trochę i bedziesz narzekać że Cię kręgosłup boli od prowadzania małego.Ja już zaczynam bo Oskarowi się spodobało prowadzanie za rączki i ciągle chce chodzić.

reklama
A mojas niunia siada sama nawet zaczyna wstawać jak sie czegos złapie.Teraz spi ale cos płakała jak jej mascio ząbki posmarowałam to zasneła.My już codzien palimy bo ziąb niesamowity.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry