reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
agnieszka, Zacznie chodzić, jak będzie na to gotowy, nie rozumiem tego parcia na chodzenie, jak poraczkuje trochę dłużej, to tym lepiej dla niego. :) Moja młoda w ogóle nie staje na nóżkach - widocznie nie ma takiej potrzeby, a mi nie wolno jej pomagać, bo ma niedobory wit D i u niej trochę później powstały punkty kostnienia. Dlatego muszę poczekać, aż jej sie wszystko unormuje :) Na razie uskutecznia bujanie na czworakach, siadanie z czworaków i pełzanie do zabawek. Niech jej to będzie na zdrowie! :)

ja bym chciala tylko widziec ze on chce cos robic chociaz wlasnie bujac sie na nogach albo przynajmniej siadac sam a on ni robi nic z tych rzeczy a chodzic niech zacznie jak najpozniej.... i nie truje ze moje dziecko jakies malo rozwiniete tylko ze moze leniwy jest troszke.... bo tylko placze jak na bruszku lezy albo na pleckach a od wczoraj nie ma chodzika schowalam go i oddam mu go dopiero wtedy jak zobacze ze zaczyna cos SAM robic siadac czy pelzac...
mam nadzieje ze bedzie to zaniedlugo, wierze w niego ze bedzie placz i wogole ale wkoncu sie nauczy robic cos sam bez mojej pomocy.

u nas dzisiaj az 8 stopni o 1 stopien wiecej niz wczoraj ale nadal leje i leje !!! musze zamowic kwiaty na sabote a tak mi sie wychodzic nie chce ze glowa boli, juto jade do rodzicow z malym bo popoludniu ide na spotkanie z ludzmi z koloni z ktorymi jezdzilam na obozy od pierwszej klasy podstawowki do 6 klasy co roku wiec bedzie fajnie, maly zostaje z moja mama i zostajemy tam az do soboty bo w sobote na to wesele idziemy i znowu bedzie z moja rodzinka az do niedzieli az go odbierzmy :-) ale na poprawiny juz nie idzimy... za duzo rozląki z Wikusiem bym miała ....

Aga mój Kuba am nie siedzi jak go się posadzi to tak chwilkę tylko i na dodatek podpiera się rączką.Na brzuchu się lubi bujać i troszkę popełzuje ale jest leniwy bardzo.Lekarz mi powiedział żeby nie panikować tylko dać mu czas więc trochę sie uspokoiłam.

U nas zimno strasznie nie wychodzę dzis z Kubą na dodatek jestem chora zachrypnięta i w ogóle.Oby się Kuba nie zaraził...

Wszystkiego najlepszego dla Duśki i Dawidka na skończoną 8 miesięcznicę:tak::-D:-);-):tak::happy2:
My również dołączamy się do życzeń:-)
Monika ja mylę że powinnaś lekarza zapytać o to żółtko,zapewne chodzi o jakieś skłaniki które w nim występują a jak maluszek źle je toleruje to niech powie co zamiast podawać.
Moje Słonezko własnie śpi smacznie z tatą a ja nie mogę usnąć,kaszel mnie męczy.Cholera będę gruźlikiem w tym kosciele:-(:baffled::sad:.Nie miało mnie kiedy dopaść na sam ślub.Takiego pecha to chyba tylko ja mam.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DUŚKI, DAWISIA I MIKIEGO NA 8-MIESIĄCZKÓW OD OSKARKA Z MAMĄ.
A u nas znowu ziąb i znów siedzimy w domu.Na dodatek mnie coś pobiera ,trzęsie mnie zimno mam katar i drapie mnie w gardle.Ach te uroki jesieni :-(

reklama
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA ADUSI,DAWIDKA I MIKIEGO z okazji 8 miesiaczkow
wczoraj kamilkowi wyszedl piaty zabek.byl wczoraj na szczepionce ale niezwazyli mi go ani nie zmierzyli
ja wreszcie mam dobrze dobrane leki i czuje sie juz dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry