reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Celina ma jedną drzemkę tak o 11 albo 12, śpi od 40 minut do 2 h. Później idzie już spać na noc o 21, śpi do 4 i jak zje to śpi do 8:30. Na razie zmykam bo jadę dzisiaj do promotor:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
moj syn dzisiaj zrobil mi prezent polozylismy sie o 10:20 i wstalismy o 12:20 :-) jestem wypoczeta a to wazne dzisiaj bo ide poszalec z przyjaciolka do klubu :-) (ciekawe czy bedzie dzisiaj druga drzemka ale pewnie tak bo on nie wytrzyma do 20 bez spania) teraz zjadl 2 sniadanko i sie bawi grzecznie ja zaraz go chyba dziadkom podrzuce i pojde sobie glowe umyc albo wiki pojdzie ze mna :-) czesto tak robimy on sie bawi zabawkami do kapieli na podlodze a ja sie maluje albo myje :-)

Nasz Olisiek mało śpi w dzień.od jakiegoś czasu tylko raz dziennie ok 1-1, 5 godzinki............zdarza się i dwie ale i 30 minut.
Chodzi spać o 21:30-22 nawet po 22:szok:wstaje 8, 9 rano
A u nas wczoraj wieczorem padał śnieg -było biało a dzisiaj już go prawie nie ma i jest chlapa..............nienawidzę zimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moj Oli chodzi spać o 20.00 iwstaje tak około 7.00, w nocy budzi sie ok.3 i musi dostać butlę. czesto zasypiamy jeszcze o 9 i śpimy do 11, a jesli tak się nie uda to kłade go o 12-13 śpi tak z godzinke i jeszcze nieraz ucina sobie drzemkę o 17.
pada od rana zaraz zwariuje pojechałam do sklepu wózkkiem i wróciłam cała mokra, agnieszka ja lubie tylko zimę biała ze sniegiem i lekkim mrozem i nic poza tym nie lubie tej plupy strasznej i chłodu ogólnie!!!!!!!!!1:-:)wściekła/y::wściekła/y:

I my dołączamy sie do zyczeń dla OLIWIERKA !!! STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
STO LAT DLA NASZEGO KOCHANEGO OLIŚKA Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZIN.
U nas przeważnie jest jedna drzemka ok 12-13 i trwa od 1-2,5 godz.Mały zasypia najczęściej koło 21.30-22.00 i śpi do 6 rano kiedy to wypija butle i śpi dalej do 9-10.
A co do zimy to ja też jej nienawidzę-kocham ciepełko więc byle do wiosny:-):-):-):-D:-D:-D

reklama
Do góry