reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
cos w tych serkach jest....ostatnio Oliver jadl serek homogenizowany to maly az sie trzasl, w koncu mu lyzke wyrwal i sobie do buzi wepchal :) a tej kanapki to jakie ilosci dajesz? ile maly tego zjada?Kaszki na gesto to Vincent nie ruszy, z butli w nocy tak ale z miski gesta absolutnie. Prawie sie dusi, co jest dla mnie szokiem bo zarowno Oli jak i Jonathan 15 lat temu wpieprzali kaszki az sie uszy trzesly...

moj zjada dwie buze berlinki badz 2 i pol... a chleba nie chce... serkow mu nie moge dawac ,,, bo ma skaze..on przed nutramigenen pil 4 razy mleko w nocy teraz lepiej spi i mniej pije w nocy nawet soki zaczal pic

no to moj tez krome, ale lubi jak mu dziadek niby swoja daje to wtedy co chwile podchodzi i po gryzie bierze :) mleko pije rano na pobudke, jedno po obiedzie tak na raty i czasem niecale i jedno na noc po kapieli, pozniej o polnocy kasze. Probowalam po kapieli dac kasze ze moze bedzie spal ale i tak sie budzi o tej polnocy ....wrzeszczy jakby mu sie krzywda dziala albo glodzili miesiacami :)

widzę, że temat jedzonka sie pojawił!
Mój Olivier cały czas cos by wcinał, jak ja jem to musze mu cos dawać bo prawie mi z reki wyrywa chociaz wczesniej zjadł swoje jedzonko, baakusie i inne jogurty uwielbia.

reklama
musze po tort pozniej pojechac a tu takie gigantyczne zimno....nie pojechalam do pracy bo mi sie nie chcialo, Oli ma szkole dzis zamknieta, nawet moj maz sobie wolne zrobil i tak siedzimy w domku, grzejemy sie przy kominkach. Vincent w szoku ze wszyscy w domu...szkoda ze nie da sie wykorzystac dnia na jakis spacerek albo wypad do miasta bo piekielnie zimno, z wiatrem mowia ze jest okolo 50 stopni mrozu, arktyka normalnie, termometr pokazywal rano -32C brrrr...a jutro swietujemy obiadkiem w restauracji. Tylko my w gronie rodzinnym i kilkoro znajomych przyjedzie - moje dwie przyjaciolki z mezami )

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry