Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moje pierwsze pietro tez mi bardzo odpowiada!!! jak oli sie urodził to mieszkałam na 2 i też musiałam wnosić sama zakupy i dziecko a potem wózek to było straszne!!!!!!!!!!!!!!!!ja wcześniej mieszkałam na 3 piętrze i musiałam wnosic dziecko razem z zakupami- masakra![]()
![]()
ale teraz mieszkamy na 1 pietrze i jestem z tego bardzo zadowolona![]()
dobrze ze szwagierka cista piecze bo juz bym nie dala rady wiesz co nina niezupelnie...raczej maly rozgardiasz jest! za godzinke wyjezdzamy do knajpki na obiad, Oli znudzony drugi dzien bez szkoly rozrabia jak pijany zajac:-),czekam no swojego najstarszego syna ktory mial z Chicago prosto ze szkoly przyjechac ale ojciec kazal mu do siebie bo niby cos tam chce...- dziwne, dwa tygodnie tam byl i nagle teraz cos od niego chcapawimi jeśli szkoły macie zamknięte to pewnie masz wszystkie dzieciaki w domu i świętujecie pierwsze urodzinki Vincenta!!!:-)
, prawobodobnie bedziemy spoznieni
Jeszcze Oliver zazyczyl sobie laptopa na urodziny 

i sie awanturuje ze natychmiast!!! Moj maz stwierdzil ze dobra...moze to lepsza inwestycja niz setna zabawka ktora i tak po kilku dniach idzie w kat, prawdopodobnie wiec jeszcze tego wieczoru wyladujemy w sklepie...Mroz troche zelzal ...tzn jest 0F czyli minus18 C