reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

nie chwalac sie to ja na to wpadlam i dalam cynk dalej bo was podczytaywalam, jasne 3jakczzi rok po blizniakach a laska biega z brzuchem i palnuje lot do polski:rofl2::baffled:podzielila los innych mitomanek na bb czyli BAN:-D

caly czas z polandu pisala, nie ma dzieic ani meza , no comments, czy laski nie moga sobie czegos innego wymyslec niz bycie zona i matka 6 dzieciakow:nerd:
i bardzo dobrze anja ze podkablowalas...powiem wam ze sobie tak otwarcie fotki swoje i dzieci zamieszczam i pierdoly o wlasnym codziennym zyciu wypisuje a tu niewiadomo na kogo mozna trafic. Ja sie chwilke zastanawialam jak ona pisala cos o ladnej pogodzie i ze dzieci caly dzien na dworze biegaja...po pierwsze dzieci 9 mc same na dworze? caly dzien??gdzie, tu w usa?? to juz by ja ze 3 razy do ciupy wsadzili:-D:-D to prawie niemozliwe w usa chyba ze sie mieszka na zamknietym osiedlu i ma sie ogradzony dom a i tak sasiad bedzie lukal zza plota czego bachory na samopas puszczone a matka lezy w wyrku i czy przypadkiem raportu to DCF (serwis od zaniedbanych dzieci) nie tyrknac:no::no::no:. No ale coz....
Cos mi BB dzis szwankuje,posty zjada albo tylko czesc wyswietla albo w ogole zacina :-( Widze nowe mamuski sobie pisza:-) Nie nadarzam czytac wszystkiego he he

reklama
witam wieczorkiem:-)

a my dzisjaj byliśmy na zakupach takich większych i jestem troche padnięta :baffled: mój A usypia Sebastiana i pewnie uśnie z nim:tak:
a ja już zasiadłam do laptopa ;-) choć dziś już weeken się zaczyna więc pewnie mało bedziecie pisać bo zajmujecie się swoimi facetami hihi :tak::tak::tak:
Kupiłam dziś sobie malibu i moge zaserwować dla was ktoś chętny ???:tak::tak::tak:

o jej ja poprosze... ja nawet nie mam z kim sie napic ... marza mi sie takie babskie pogaduchy przy winku i jakim s fajnym filmiku ... ehhh, ale chyba bede musisla poczekac az bede miec swoje mieszkanko ...

reklama
Do góry