pawimi
potrojna mamusia
faktyc znie nina wspolczuje tych waszych szpitalnych przezyc....
z twojego opisu wynika ze w sumie to nie dowiedzieliscie sie dokladnie co mu jest? j a k i s wirus?
biedny olis....mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i to szybko!
u nas upalow ciag dalszy aczkolwiek dzis da sie zyc. W sumie wczoraj juz wieczorem siedzielismy na tarasie bo zrobilam steaki na grillu i bylo dosc przyjemnie. Jest okolo 30 stopni, lekki wiaterek i tak moze byc. Przede wszystkim tej duchoty nie ma jak przez ostatnie kilka dni a to juz duzy plus:-) Lubie cieplo, zdecydowanie bardziej niz ta okropna zime ktorej juz tak mialam dosyc
z twojego opisu wynika ze w sumie to nie dowiedzieliscie sie dokladnie co mu jest? j a k i s wirus?
biedny olis....mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i to szybko!u nas upalow ciag dalszy aczkolwiek dzis da sie zyc. W sumie wczoraj juz wieczorem siedzielismy na tarasie bo zrobilam steaki na grillu i bylo dosc przyjemnie. Jest okolo 30 stopni, lekki wiaterek i tak moze byc. Przede wszystkim tej duchoty nie ma jak przez ostatnie kilka dni a to juz duzy plus:-) Lubie cieplo, zdecydowanie bardziej niz ta okropna zime ktorej juz tak mialam dosyc

, aby z dziećmi się bawiła. Jest o 3 dzieci mniej niż przewidywali i maluchy mogą iść do przedszkola. Nie mogę się doczekać kiedy wszystko ruszy.