reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

my ostatnio czesciej wychodzimy bez malego :-) u dziadkow lubi zostawac :-)

ja juz mam prawie wszystkie ciasteczka upieczone :-) tak mi sie zachcialo od rana :-) malemu bardzo smakuja, tylko jeszcze lukrem oblac i gotowe.

Jagna wiem cos o przylepach tylko u nas to sie nazywa maminsynek !!!! wrr... mam dosyc czasem.

reklama
pieknie nina, pieknie:-) fajne mebelki i kolorki na scianach, naprawde mi sie podoba, tak swiezutko i przyjemnie:-D a jaki porzadek jakbys dziecka nie miala!!! u mnie gdzie staniesz tam samochodzik lezy:angry: i nie pomagaja osobne pokoje, osobna bawialnia...zawsze cos zostanie przemycone w niedozwolony teren i porzucone pozniej oczywiscie he he kiedys samego olisia mi sie jeszcze udawalo ogarnac ale dwojki to juz nie! Natomiast moj najstarszy przeszedl jakies zmiany bo....zaczal sam sprzatac! Tak sam od siebie, odkurza, uklada, pranie segreguje:szok: naprawde nie wiem co sie z nim stalo ale gdzies tak od poltora miesiaca u niego w pokoju panuje porzadek! Zawsze jego pokoj przypominal sodome i gomore a tu popatrzcie panstwo jak mi syn wydoroslal i obudzil potrzebe estetyki w sobie!:cool2:

moze to jakas dziewczyna?!

Widze ze temat remontow. My tez remontujemy. W koncu kupilismy wymazony domek. Teoretycznie trzeba bylo tylko odmalowac, ale mam wrazenie ze brniemy w calkiem spory remont:szok: Na szczescie nie zyjemy w kurzu, ale ciagle dojazdy (ok 1.5 godziny) sa meczace.

Problemu maminsynka nie zauwazylam, ale za to chyba mamy juz bunt dwulatka i na dodatek mamy sie z niego cieszyc:tak:

moze to jakas dziewczyna?!

Widze ze temat remontow. My tez remontujemy. W koncu kupilismy wymazony domek. Teoretycznie trzeba bylo tylko odmalowac, ale mam wrazenie ze brniemy w calkiem spory remont:szok: Na szczescie nie zyjemy w kurzu, ale ciagle dojazdy (ok 1.5 godziny) sa meczace.

Problemu maminsynka nie zauwazylam, ale za to chyba mamy juz bunt dwulatka i na dodatek mamy sie z niego cieszyc:tak:
Paulinek, bunt dwulatka u nas już zagościł na dobre, a z nim mała zrobiła się córeczką mamusi:-:)wściekła/y:
Najgorsze są momenty na zakupach jak mała dostaje ataku szału. Ciekawe jak jutro będzie na zebraniu w sprawie przedszkola, ma być u nas na wsi przedszkole integracyjne ze środków unijnych. Tylko trzeba się tym zainteresować.

Niestety u nas czytanie gazetek konczy sie na zjadaniu gazetek:dry: A na zakupach to maly robi za Don Juana, podrywa laski, ladnie sie usmiecha i zaczyna nawijac, tyle ze ma jakies dziwne upodobanie do starszych :-D

Niestety u nas czytanie gazetek konczy sie na zjadaniu gazetek:dry: A na zakupach to maly robi za Don Juana, podrywa laski, ladnie sie usmiecha i zaczyna nawijac, tyle ze ma jakies dziwne upodobanie do starszych :-D
wlasnie!!! znam to! i to w jednej sekundzie potrafi wrzeszczec, wyginac, wyrywac z pasow a jak spojrzy w strone jakiejs baby to od razu twarz sie zamienia w aniolka! oczywiscie baba na to alez on cudny! szkoda tylko ze nie do konca cudny byl piec sekund wczesniej!
ufff, jak u nas goraco....klimatyzacja w domku pelna para inaczej bym chyba zdechla a dzis samochod na parkingu jak wyskoczylam na pol godzinki do sklepu mi sie tak zagotowal ze nie moglam go schlodzic - myslalam ze wiatraki wysiada tak wyly:szok: grubo ponad 30 stopni juz z ranca bylo. No coz, zima byla narzekalam:-) moze teraz nie bede he he....dupska trzeci dzien nad jeziorem moczymy non stop, dobrze ze ta woda tu obok jest ......bez tego jeziorka krucho by byla w takie upaly. W sobote byla taka spiekota ze moje dzieci poszly plywac dopiero o szostej wieczor bo wczesniej sie nie dalo:baffled:
Ide cos gotowac...aga ciastka tez robilam wczoraj:tak: u nas dzien ojca wczoraj byl to tak mnie na ciacha ochota naszla:-D

u nas dzisiaj dzien ojca :-)
a u nas pada i pada i pada !!!!!!!!! ja piernicze mam dosyc !!! gdzie to lato !!???????????
ja dzisiaj z malym do kumpeli jade na noc :-
) dzieciaki pojda spac a my sobie jakiegos drineczka wypijemy i pogadamy.
Wiktor juz dawno nic nie bierze do buzi, no chyba ze to jest cos do jedzenia :-)

U nas też pada od kilku dni z przerwami,podobno do końca tygodnia tak ma być.Moi starsi od niedzieli nad morzem są.Od poniedziałku mają ładną pogodę i kąpali się nawet.A my?Z Mikusiem zaziębieni.
Na piątek umawiałam się z kol. ze szpitala na pierwsze spotkanie,żeby ten deszcz niczego nie popsuł.

reklama
Do góry