Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj Monik3, zaglądaj często:-)Witam jestem mamą 2 letniej Laury 03.01.2008 może będę mogła się do Was przyłączyć ,dopiero zaczynam .pozdrawiam :-)
Paulinek[/B] u nas jest sporo tego typu instytucji jak domowe przedszkola czy zlobki, wiele matek siedzacych w domu z dziecmi stara sie o akredytacje i odpowiednie licencje i startuja jako domowe zlobki czy przedszkola przyjmujac dzieciaki z sasiedztwa. Wiem ze niektore sa nawet oplacane z budzetu stanowego i polecane dla rodzin nizej dochodowych. Sprawdzalam nawet limity zarobkowe ale w zaden sposob sie nie kwalifikuje, moze gdybym nie miala slubu ze swoim mezem i podawala trojke swoich dzieci to owszem, ale jako malzenstwo, przy dochodach ktore razem mamy i faktem ze Jonathan jest oficjalnie na wspolnym utrzymaniu moim i swojego ojca (a mojego eks)absolutnie nie pozwala mi na korzystanie z jakiejkolwiek dotacji. Jedynie co to wydatek na edukacje moge odliczyc co roku od rozliczenia podatkowego a ze jest to spora suma to automatycznie nasze dochody zmniejsza na korzystniejszy, mniej bolesnyprog podatkowy i nie trzeba az tyle kasy oddawac fiskusowi.
Oceniam że będzie w nim spać tak do 7 lat. Dawałm kiedyś linka do tego łóżka, ale dam jeszcze raz, dla chętnych;-). My mamy pościel numer 5, na żywo ładniejsza