reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dostalam jakiegos obrzydzenia do jedzenia.potrzebuje teraz duzo kalorii a ja nie moge patrzec na jedzenie. lodowka peka w szwach od roznosci zeby mi tylko cos podpasowalo a ja nie dam rady.zjem kes chleba z serem i juz nie dam rady, kawalek galarety z kurczaka i juz koniec, gruszki dwa gryzy i juz i tak dalej. nawet nie moge na ulubione lody patrzec.
jak to pokonac? przeciez moja fasolcia musi byc zdrowa a mama taki niejadek

reklama
Pumi to moze byc stressik, pij duzoooooooo wody i cos lekkiego jak pasta z oliwa, bulka z kefirem,bedzie ok! musi byc, tak bardzo chce bysmy wszystkie spokojnie doszly do METY, juz bez krawien, bolow i niemilych wiadomosci.
od teraz chce slyszec tylko DOBRE:-) wiadomosci o bijacych serduszkach, wielkich kopniakach, i lightowych porodach. Zrozumiale????;-)

witajcie, wieki mnie tutaj nie bylo, ale dwa tygodnie odpoczywalam nad woda, na osrodku zeglarskim z ukochanym... a jutro wizyta u Pani doktor i zobaczymy jak tam moje malenstwo?
a jak tam u was?

Hej Pumi. Jak Twoje samopoczuciejestem tu nowa wiec za bardzo sie nie orientuje ale o przeczytaniu twoich wyowiedzi az sie poryczalam,jak to jest ze ci ktorzy ragna dziecka maja zawsze jakies roblemy, a gowniary po 16, 17 lat rodza zdrowe dzieci bez zadnych komplikacji w ciąży.:wściekła/y:Na pewno wszystko bedzie dobrze i urodzisz cudoewnego, ślicznego zdrowego dzidziusia :-) i ja tez!rzyszly zreszta wyniki z krwi, dzidzius nie ma downa!

Hej Pumi. Jak Twoje samopoczucie?jestem tu nowa wiec za bardzo sie nie orientuje ale o przeczytaniu twoich wypowiedzi az sie poryczalam,jak to jest ze ci ktorzy pragna dziecka maja zawsze jakies problemy, a gowniary po 16, 17 lat rodza zdrowe dzieci bez zadnych komplikacji w ciąży.:wściekła/y:Na pewno wszystko bedzie dobrze i urodzisz cudoewnego, ślicznego zdrowego dzidziusia :-) i ja tez! przyszly zreszta wyniki z krwi, dzidzius nie ma downa!

Pumi trzymam za Ciebie kciuki, wierzę że już do końca porodu będzie wszystko ok.

jak to jest ze ci ktorzy ragna dziecka maja zawsze jakies roblemy, a gowniary po 16, 17 lat rodza zdrowe dzieci bez zadnych komplikacji w ciąży.:wściekła/y:
może dlatego, że większośc z tych "gówniar"- jak to Ty stwirdziłaś nie truła się wcześniej tabletkami antykoncepcyjnymi.
Poza tym współżyjąc powinno sie mieć świadomość, ze jest sie gotowym na potomstwo. A niektórzy niekiedy o tym zapominają.

Cześć Donia.Ja tez żrem jak kon. Już 13 tydzień, aja przytyłam tylko 1kg.Moj dzidziuś mial w 12 tygodniu tylko 5cm i 48 mm. Jak wszedzie czytam to troche malo...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry