reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
tak szczerze-nie pomysl ze pisze bo chce cie pocieszyc albo z litosci-ale tak zupelnie szczerze z glebi serca-twoja Julia to sliczna dziewczynka. na zdjeciach wychodzi jak mala gwiazdka, ma bardzo pogodne spojrzenie i wogole mi sie podoba.

Dzięki !
Piękna - śliczności moje kochane :-)
Kocham ją nad życie:-)

reklama
Justice-gratuluje zdrowej i dorodnej fasolci. pieknie sie nam prezentuje.
Ewa duzo buziakow dla Julci od cioci Pumi( Lucynki)
ktora tam popija karmi???:wściekła/y:
co to za samotne delektowanie sie piwkiem bezalkoholowym!!!! a o kolezankach to nie pomyslalas???:laugh2:ja w Polsce uwielbialam karmi. ostatnio mnie doszly sluchy ze w polskiej dzielnicy mozna kupic-i wiecie co?- jak maz wroci z daleka to chyba go tam pogonie po piwko bo mam na nie smaki juz od dawna. pewnie znowu stwierdzi ze to moje fanaberie w ciazy hihih. ostatnio przeszukalam wszystkie sklepy w okolicy w poszukiwaniu lodow cytrynowych i sie udalo!

no to zdrowie! co prawda ja moge wzniesc toast tylko puszka pepsi ale co tam!
ZA NASZE FASOLCIE!!!
co do terminu porodu to mi ostatnio powiedzieli ze prawdopodobnie 1 luty ale jak bede na wizycie 2 lipca to mi dokladnie powiedza.
mam zamiar i tak zostac na styczniowych mamuskach o ile mnie nie wykluczycie z kregu?
ide do parku bo kolezanka mnie wyciagla z domq-wreszcie!

gratuluję Wam wszystkim styczniowym mamusiom
i pamiętajcie nie sugerować się datą z usg... wg niej miałam rodzić 6 kwietnia a synus wyszedl dopiero 17.04...
pozdrawiam

droga ewo trzymajcie sie i nigdy nie poddawajcie.
i mysle ze powinnas o tym mowic wszedzie i glosno, by przestrzegac inne dziewczyny. niektore nadal nie wierza ze takie nieszczescia sie zdazaja.
jestem za porodami naturalnymi ale niestety tylko z ,,wykupiona,,polozna.
mysle ze warto na to przeznaczyc becikowe.
rodzilam zuzie z kupiona polozna i bylam zachwycona porodem /4,5h, kolezanki ktore twierdzily ze to przesada i rodzily bez tego ,,luksusu,, cierpialy po kilkanascie godzin, i albo konczylo sie cesarka albo dzieci byly w kiepskim stanie, horror.

reklama
Ale puski dzisiaj przeczytałam historie Julci :-(i Ewy widze ze jestescie bardzo dzielne i oby tak dalej a pewnie wszysko bedzie dobrze ide na spacerek teraz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry