reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
przeczytalam historie Julci-ktorej mama jest Ewa. poryczalam sie ... nie wiem co powiedziec. Jestescie silnymi i dzielnymi kobietami!!!

Dzięki Pumi:-). Nom, nie powiem... łatwo nie jest.... ale najważniejsze, że mamy dla kogo walczyć i że jest coraż większa poprawa.... nic innego się nie liczy...tylko to, aby rączka była sprawna.... w sumie jest już OK, tyle tylko , że Julia za bardzo nei potrafi podnosić jej do góry. Ale wciąż nad tym pracujemy, aby uniknąć kolejnej operacji. Co 2-3 miesiące jezdzimy na 2-3 tyg turnusy rehabilitacyjne pod Warszawę. Być może da się jeszcze coś uratować :) POzdrawiam i trzymaj się cieplutko :)

Pumi,wejdz na google i wpisz przyziernosc karkowa, dostaniesz wystaczajaca ilosc linkow.
No wlasnie historia Julci jest tym czego sie obawiam najbardziej, dbasz o siebie przez 9msc,o niczym innym niemyslisz tylko aby urodzic zdrowe dziecko a tu nagle jakis potworny babsztyl albo rzeznik-doktorek w ciagu jednej secundy rujnuje wszystko i powoduje , ze zdrowe teoretycznie dziecko musi tak ciepiec, arszenik bym takim podala!!!!!:wściekła/y:brak slow, czy chociaz dostalas Ewa jakies odszkodowanie od szpitala?, czy powiedzieli ci, ze g...ich to obchodzi trzeba bylo nie rodzic( dosc prawdopodobne w Polsce):sorry:

czy chociaz dostalas Ewa jakies odszkodowanie od szpitala?, czy powiedzieli ci, ze g...ich to obchodzi trzeba bylo nie rodzic( dosc prawdopodobne w Polsce):sorry:

Nasza sprawa w sądzie trwa już 3 lata. Ale jak na razie końca nie widać. A co do szpitala... Oni uważają, że to nie z ich winy. Choć biegli z Akademii Sądowej uważają, że tak. Zobaczymy jaki będzie wyrok.
Już nie mówiąc o odszkodowaniu, to nawet nikt nie powiedział nam głupiego PRZEPRASZAM, choć widujemy się często na ulicy i nie tylko. Nawet nie zapytają: jak dziecko? może trzeba w czymś pomóc? może rehabilitacja?

Heh :no: szkoda gadać....

jestem pod takim silnym wrazeniem Julci i jej historii ze az mi sie snila w nocy!
zycze z calego serca wyrtwalosci ktora bedzie nagrodzona i naprawde was podziwiam!!!
Anja dzieki za informacje-poczytam
jak zwykle nikogo nie ma na forum-z kim ja mam klikac???:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry