Anja78
matka superstar
hey, ta z arbuzem i sledziami to ja:-) jezeli chodzi o rozmiekczenie umyslu to pojechalam kupic bilety, samochod pieknie zostawilam na parkingu a wrocilam juz z buta, dopiero w nocy moj facet mnie uswiadomil, ze chyba cos nie tak, ze wrocilismy na piechote
po samochod podtreptalam dnia nastepnego!!! no i notorycznie zostawiam komorke w moim 2gim ulubionym miejscu w domu tj lodowce.(1msc to moje lozeczko)
Jezeli chodzi o humorki to petarda! moj chlop ostatnio spi u siebie w domu( daleko nie ma, bo ma mieszkanie pietro wyzej) bo ja sie rzucam na lozku, spie w poprzek i chce miec czas dla swojej wlasnej ciezarnej osoby, chlop przychodzi by wyniesc smieci!
po samochod podtreptalam dnia nastepnego!!! no i notorycznie zostawiam komorke w moim 2gim ulubionym miejscu w domu tj lodowce.(1msc to moje lozeczko)Jezeli chodzi o humorki to petarda! moj chlop ostatnio spi u siebie w domu( daleko nie ma, bo ma mieszkanie pietro wyzej) bo ja sie rzucam na lozku, spie w poprzek i chce miec czas dla swojej wlasnej ciezarnej osoby, chlop przychodzi by wyniesc smieci!

.Juz 12tydzien i wczoraj słyszałam po raz pierwszy bicie serca swojego maleństwa