reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
w ciąży z Piotrusiem stosowałam od 3msc rano oliwkę bambino a wieczorem Mustele Smarowałam niestety tylko brzuch i tam nie mam ani jednego rozstępu Mam ich za to udach i bokach Także nie wiem które z tych dwóch rzeczy pomogło ale polecam
Teraz tez kupiłam na allegro dwupak musteli za 150zł bo w aptece jedna kosztuje ok 110zł:szok: Jedno opakowanie starczało mi na 2-3msc A i polecam smarować na ciało po myciu bo fajnie się rozprowadza

reklama
Witam Was Serdecznie Dołaczam Sie:-)
Wczoraj Bylam Na Drugim Usg, Fasolka Ma 3,38cm I Termin Mam Na 13 Stycznia:-d
JA TEZ UZYWAM mUSTELLI ALE TYLKO DO BIUSTU, do ud brzucha i reszty mam fissan , ktory bardzo polecam....

Witaj Dzidzia!!!
ja wcieram Dr Irena Eris" Foliacti " ale nie jestem systematyczna wiec od przypadku do przypadku. chcialam kupic Vichy ale cena 40 $ mnie odstraszyla-pewnie jak pojawia sie nowe rozstepy to po niego i tak pobiegne bo slyszalam ze jest dobry.

Witaj dzidzia!!
ja na smaruje brzuch oliwka a od 4 miesiąca zaczne tez kremami na rozstepy chociaz u mnie juz widac ciąze jak patrzałam na wasze brzuszki to są bardzo małe w porównaniu z moim

fissan uzywałam po porodzie i w porównaniu z mustelą beznadziejny w wchłanianiu i rozprowadzaniu Na jego temat o rozstępach nic nie wiem bo wtedy juz było "po"
Narazie na ok 5msc mam kremu a potem zobaczymy

własnie wróciłam z piaskownicy i umieram Ale goraco 30 min i do domu Moje biedne dziecko znowu przed tv Nie mam na nic siły:no::wściekła/y:

Ale sie dziewczyny dowiedzialam ciekawostki-dzwonila wlasnie kolezanka ktora rodzila w tym samym szpitalu ktory ja wybralam i rozmawialysmy o zalecanej przez nich diecie. I kolezanka mowi zebym absolutnie sie nie przyznawala do ilosci jakie spozywam bo oni uwazaja ze my-polacy sie glodzimy i ze bdziemy glodzic dziecko. mowi zebym zawyzala ilosci jakie podaje do dietetyka bo czasem sa na tyle nadgorliwi ze wpadaja do domu z opieki socjanej i sprawdzaja w jakich warunkach dojrzewa moja ciaza i co mam w lodowce.to jakis totalny absurd-w glowie mi sie nie miesci:no:!!!

Pumi!
The Brand New World, tragedia, to Twoje cialo i Twoje dziecko a nie ich. Paranoja po prostu.Szczerze, jak wrocilam d' Polski to bylam zalamana, jak ja w szpitalu panstwowym urodze dzieccko, wole rodzic teraz w tutaj, zeby nikt mi sie nie wtracal a napewno nie opieka speleczna.shit!Klam kobito,ze jesz prosiaka dziennie, 3 hamburgery, pizza 2razy to beda zadowoleni. Ile kaza ci przytyc, norma dla nich 20-35kg???

Kurcze Anja -masz absolutna racje-to moja ciaza i moje dziecko-mam zamiar klamac jak z nut i niech sie od nas odstosunkuja.hihih
na razie nie okreslili ile mam przytyc bo chyba na razie wynik ich zadowala 119 funtow przed ciaza , 125 funtow obecnie takze nie maja sie do czego doczepic.

reklama
Efekty Amerykanskich diet widac na ulicach,na niektorych tyleczkach mozna postawic martini i nie spadnie,hehe(tak kiedys zrobila moja kuzynka):szok:heheh .Polkom to moga jedynie pozazdroscic figur, tyle, dietetyczka dobe sobie,pewnie mysli, ze pochodzisz z krainy lodem poktrytej, biale niedzwiedzie paraduja, f..off, az mi sie zbiera, cholerna hypokryzja.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry