reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mili poprostu bardziej sie pocisz U mnie to samo W poprzedniej ciąży ale pod koniec wylądawałam na patologii bo sobie wkręciłam że saczą mi się wody Myślę że to śluz u Ciebie Ale jeśli się martwisz jedz na kontrol do gina

ja tez powinnam sie dołowac bo dzis mi 3 wskoczyła w liczbie lat ale co tam Prawie plan spełniony Dwójka dzieci przed trzydziestką (oj miesiąc różnicy):-)

dziwczyny coż wam napisac HORMONY

reklama
aOLA mysle ze masz racje ale sie tak stresuje ze moglabym stracic moja fasolke ze mnie nachodza glupie mysli.:baffled: A tak przy okazji to aOLA wszystkiego naj naj naj lepszego z okazji urodzinek i nie doluj sie tak z tego powodu badz w ten dzien radosna i usmiechnieta:-)

wszystkiego najlepszega AOLA!!!!
Ja mam termin 2 dni przed urodzinami-30tymi!!!!
Takze urodzinki bede miala petarda, albojuz z dzidzia przy cycu albo w oczekiwaniu napierwszy skurcz!

AOLA-sto lat!!!
jak tam wasze dolegliwosci? ja juz mam mniejsze mdlosci-moge juz rano normalnie funkcjonowac.pojawiaja sie popoludniami ale juz nie tak silne jak porzednio.
jutro ide do szpitala na pierwsza normalna wizyte i bede miec zalozona karte ciazy.
mysle ze kazda z nas sie przejela tym co spotkalo Maska i z tad te strachy i u niektorych bole.to normalne bo kazda pragnie swojego malenstwa i kazda sie obawia.

ja tez powinnam sie dołowac bo dzis mi 3 wskoczyła w liczbie lat ale co tam Prawie plan spełniony Dwójka dzieci przed trzydziestką (oj miesiąc różnicy):-)

Korzystając z okazji chciałabym z tego miejsca zaśpiewać:
Sto lat, sto lat, sto lat sto lat niech aOLA z fasolinką żyją nam
Sto lat, sto lat, sto lat sto lat niech aOLA z fasolinką żyją nam
niech zyja nam, niech zyja nam w zdrowiu szczęściu pomyslności niechaj zyja nam
niech zyja nam, niech zyja nam w zdrowiu szczęściu pomyslności niechaj zyja nam

wszystkiego najlepszego i samych promiennych i słonecznych dni :)

Na początek,najlepsze i najszczersze życzenia dla Was i Waszych fasolek.:-):-)

Dziewczyny,mam pytanie:jaką miałyście szyjkę macicy na samym początku ciąży?A jaką teraz?Być może będę lutóweczką 2008 i sprawdzam wszystkie możliwe objawy
:sorry2:.
Teoretycznie zdania na temat szyjki są podzielone,także
postanowiłam poprosić Was o radę.Z góry bardzo dziękuję.
Trzymajcie się cieplutko Wy i Wasze fasoleczki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry