reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzis zapowiada sie kolejny tworczy dzien! wczoraj jedyna pozyteczna rzecza jakiej dokonalam bylo ugotowanie obiadu i umycie garkow.nuda wieje po katach.

reklama
No tak Pumi kreatywna widze jestes,tymi historiami o badaniach to sie przejmuj za bardzo! no to mamy piatek, deszczowy dzien, nigdzie sie juz nie ruszam, bo korki na maxa, gotuje domowej roboty gnochi ziemniaczano-szpinakowe, rozrywkowo mi sie weekend zaczal, nie ma co:-)robienie kluch!masakra gdzie moja imprezowa dusza sie podziala?

u mnie wczoraj padalo caly dzien. dzis rewelacyjna pogoda. maz mi chcial dzis dac auto zebym sobie gdzies pojechala -ale gdzie ja sie podzieje? wszystkie kolezanki zapracowane albo zajete dziecmi, na zakupy za wczesniej dla dzidzi, dla siebie nic nie potrzebuje bo mam zapas ubran na jakies 50 lat i szafy pekaja, poza tym od czasu do czasu mdlosci mnie nekaja. obiadu dzis nie musze gotowac bo maz w pensylwanii-wiec chyba zaczne z nudow chodzic po suficie. jedyna atrakcja-komp i nasze forum ktore nie pozwala zawriowac z braku zajec.wczesniej bylam pracoholiczka i dzien bez pracy -to dzien stracony. nie mialam czasu na nic, wiecznie cos sobie wyszukiwalam i Pawelek pytal kiedy sobie wreszcie usiade na tylku. no i sie doczekal.

dobrze ze rano chociaz kotek biega i wprowadza jakiekolwiek zycie do tego mieszkania.tylko ze kotek przesypia wieksza czesc dnia -takze i tak pozostaje sama sobie. ale juz wymyslilam-dzis umyje okno w kuchni:tak:!!!!
wysprzatalam juz wszystko co bylo mozliwe lacznie z wyrzucaniem wszystkiego z szaf i ponownym skladaniem w idealnie rowna kosteczke-hihih.czego to sie czlowiek chwyta z nudow!!!

tak szczerze-nie pomysl ze pisze bo chce cie pocieszyc albo z litosci-ale tak zupelnie szczerze z glebi serca-twoja Julia to sliczna dziewczynka. na zdjeciach wychodzi jak mala gwiazdka, ma bardzo pogodne spojrzenie i wogole mi sie podoba.

Chcialam zapytac gdzie nam znikl Masiek-odezwij sie jak tam u ciebie?

Ja musze sie wam pochwalić, ze byłam na badaniu przezierności karkowej z mężem i wg lekarza Dziubatek jest cały i zdrowy. Z tego miejsca chciałam Was poinformować, że moje dzieciątko kolejny raz zmienia termin porodu, wg dzisiejszego badania wyszło że urodzi się między 28 - 31.12.2007r., jeśli by tak było to nie będę styczniowa mamą, a grudniową. Ale pozwolicie, że zostane na tym wątku - juz sie zadomowiliśmy
smile.gif

Pozwolicie, ze wkleję zdjęcia z usg -mam nadzieję, ze Wy równiez to zrobicie w przyszłości
smile.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry