reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Sylka nie wiem co to jest...kurcze słyszałam ze w ciazy moga pojawiac sie dziwne pieprze....
A mi dzis jakos klimat nie sprzyja. Jakos tak zobojetniałam...wszystko mi jedno...w pracy cos tam sie sie dzieje a i tak mam to w ......

reklama
hejka wczorajszy dzień zakończył się też na kibelku ale dziś juz ok

Pumi ten twój to ma pomysły Ale bym go pogoniła Brata nie pozwoliłas przyjąc a kolega ma przyjechać:wściekła/y:
helena brak mi słów Osioł jeden:wściekła/y:

Jessuuu jak mi słabo- od wczoraj mam znowu żyganko..
Któraś z Was mowiła ze ma to samo...
Kurcze powrot czy co....nie wiem o co chodzi...bliskie spotkania z kibelkiem nie sprzyjają memu samopoczuciu

O biedna Asia S. najpierw mnie dopadlo, potem Aole, a teraz ciebie zyganko.
Anja- a jest mozliwosc juz po tych wszystkich filmach, wywiadach zebym dostala autograf od Nadi? bo jesli tak- to ja bardzo prosze!
wklejam zdjecia z imprezy. potem wkleje wozka.

Pumi- fajny ten wózek...a to granat czy czarny?
Ja sie ostatnio nastawiam na czarny kolor. Nie wiem dlaczego ale podobaja mi sie czarne wózki...
Lecę do domku...może później sie odezwę- wieczorkiem..Papappa lasencje:-)

no hej jestem już po wizycie
gincio stwierdził ze wszystko wporządku mala/y szaleje do tego stopnia że miał problem z odsłuchaniem hehe nastepna wizyta za 2 tyg tym razem z badaniami . Na usg chyba pójde prywatnie bo nie wiem kiedy dostane skierowanie .
pumi -parapetówka udana :tak: zakup wózka tez:-D

dobrze że ja nie mam mdłości ani z kacprem ani w drugiej ciąży

aha pogadałam sobie z lekarzem wychodzi na to ze bede miec cesarke wiec termin bede miała pewnie troszke przesuniety tylko zobaczymy co pokaże usg i na kiedy moż prezencik dla kacperka 6 styczeń ;-)

reklama
Madzka- to dobrze ze dzidzia zdrowa i bryka hihihi. a czemu cesarke bedziesz miec?
wozio jest granatowy i sie ciesze bo to naprawde udany zakup. znikam. mialysmy z kolezanka jechac na plaze ale wlasnie sie zorientowalam ze mezulo zabral papiery od auta wiec niestety pozostaje nam najblizsze centrum handlowe bo plaza za daleko i strach bez papierow jechac

Do góry