A
aOLA
Gość
Dzidzia jesli chodzi o ginekologów to oni nie zrezygnuja ze szpitali bo wtedy będą mieli mniej pacjentek w prywatnych gabinetach Ja do swojego chodzę prywatnie bo przyjmuje w szpitalu a tak bym chodziła do innego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie przeci pneumo ale ta potrojna szczepionka, jest niestety zwiazek miedzy jednym a drugim. ja nie bede szczepic bo to bzdura i marketing;-)tak samo jak szczepionka przeciw grypie, nigdy sie nie szczepilam i nie choruje a ci co wydaja kase na szczepienia musza sie liczyc z ryzykiem, paraliz, slepota etc

dziecko skazane na śmierć żył chłopiec 7 godzin juz mialismy nadzieje ze bedzie dobrze jaka to niesprawiedliwosć na tym świecie

ja coraz bardziej rozlazla - nic mi sie nie chce, a on nic nigdy nie narzeka ,ze zmeczony
ja leze jak ta gruba foka na sofie.masakra

dzisiaj boli mnie znowu brzuch wogule jestem padnieta i juz bym chciala urodzic tzn zeby byl juz 9 miesiac z mezem nadal wojna wiec stad moje zle samopoczucie zreszta szkoda gadac na ten temat 

jeszcze moja Wiki jest przeziebiona i plakala dzis przez sen w nocy mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej Wpiatek wybieram sie na zakupy dla malenstwa oczywiscie jeszcze niewiem kto mieszka u mnie w brzuchu moze 24 pazdziernika ie dowiem