Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzidzia jesli chodzi o ginekologów to oni nie zrezygnuja ze szpitali bo wtedy będą mieli mniej pacjentek w prywatnych gabinetach Ja do swojego chodzę prywatnie bo przyjmuje w szpitalu a tak bym chodziła do innego
ja mam troche inne zdanie, niestety sa dowody,ze autyzm jest spowodowany szczepieniami u niemowlatnie przeci pneumo ale ta potrojna szczepionka, jest niestety zwiazek miedzy jednym a drugim. ja nie bede szczepic bo to bzdura i marketing;-)tak samo jak szczepionka przeciw grypie, nigdy sie nie szczepilam i nie choruje a ci co wydaja kase na szczepienia musza sie liczyc z ryzykiem, paraliz, slepota etc
koniunktura farmaceutyczna jest napedzana przez chroby ale wiekszosc z przypadkow sa koloryzowane, o oczywiscie zdrowie jest bezcenne. ja sie sklaniam w tym wypadku ku zahartowaniu bo choroby sa tworzone przez cywilizacje i wymyslane przez ludzi a ci robia na tum kase i tak w kolko
sorki ale jestem dzisiaj doliniarsko wściekła
na meza tez do 18 przymuje jest 19-04 a on mi dzwoni że jeszcze troche pacjentów, recepty no i oczywiście wizyty domowe!!!!!
nie mój mąż nie jest internistą robi specjalizacje medycyny pracy a narazie póki co jest lekarzem nikim!!!!!!!
kurcze jakos taka jestem wściekła że nawet koko dzis wyzywam o byle co i wszystko mi przeszkadza wrrrrrrrrrrrrrr chyba kogos pogryze albo jak zwykle taki dzien skończy sie płaczem lub awanturką
co do poronień to wokół mnie dość dużo właśnie w sobote kolezanka 8 tydz. ciąża pozamaciczna umiejscowiona w kanale jajnika a przed 2 tyg kolezanka dostała takich skurczy ze nie mogli powstrzymać dziecko w kanale rodnym MUSIAŁA URODZIĆ 24 tydz !!!!! dziecko skazane na śmierć żył chłopiec 7 godzin juz mialismy nadzieje ze bedzie dobrze jaka to niesprawiedliwosć na tym świecie
a co do rządów to na Kaczyńskich nie moge patrzeć mordy zafajdane
Masz rację Anja, dziecko od niemowlaka trzeba hartować. Ja jeszcze nie zdecydowałam, czy i na co dokładnie będę szczepić, ale te pneumokoki wyglądają groźniej niż grypa czy jakieś inne standardowe choroby... Też się nigdy na grypę nie szczepiłam i jakoś żyję )))) myszorka, nie przepraszaj, każda z nas ma czasem taki zły nastrój Połóż się, napij się meliski, weź coś lekkiego do czytania, albo porób coś co bardzo lubisz, na pewno pomoże zwalczyć wściekłość A poronienia są zawsze przykre...
myszorka wyluzuj, na polityke szkoda nerwow;-)po prosty trza isc glosowac.
to cekolowanie i szlifowanie dobija nas, Luki sobie nie radzi a ja jeste wsciekla ,ze po 10godz pracy przychodzi i robi remontja coraz bardziej rozlazla - nic mi sie nie chce, a on nic nigdy nie narzeka ,ze zmeczonyja leze jak ta gruba foka na sofie.masakra
Też mi się nic nie chce i codziennie o tym mężowi przypominam, ale i tak tu coś ogarnę, załaduję zmywarę, zrobię jedzonko... Więc jeszcze nie jest tak źle, skoro jestem jeszcze w stanie się zmobilizować
Jak następnym razem przyjdzie po pracy i będzie chciał robić remont, to zabierz mu wszystkie sprzęty z ręki i powiedz, że dzisiaj jest dzień bez remontowania Jak tak będzie zapierniczał, to będą dwie foki w domu, a nie jedna PP
heloł
wróciłam od ginia. Niby wszystko oki ale mnie troche wku..wił. Robił mi usg i pytam sie go ile dziecko wazy a on mi na to,że mozna tylko przypuszczalnie powiedziec bo przeciez nie da sie wyciagnac dziecka. A jak zapytałam sie czy potwierdza plec to mi powiedzial ze potwierdzic to bedzie mozna podczas porodu..byl opryskliwy:-wściekła/y:Na poprawe humorku- zrobiłam sobie pomidorówke:-)
Pumi- pytałam sie o szczepione i powiedział mi,że wykluczone. W ciazy trzeba darowac sobie wszystkie szczepienia.
Dzidzia- dobrze zrobiłas ze kupiłas sobie bluzeczke..Masz racje ze w sklepie ciazowym sie przepłaca
Myszorka- nie martw sie, a mozesz sie powyzywac na nas jesli chcesz. Tylko wiesz....spoko
Czesc dziewczynki
witam nowe mamusie :-):-):-):-) gratulacje dla wszystkich ktore ogladaly swoje malenstwa na 4d i maja sliczne zdrowe malenstwa
sledze was caly czas ale nie mam sily zeby pisac kiepsko sie czuje w niedziele i sobote mialam gosci i oczywiscie stalam przy garach zamiast lezec dzisiaj boli mnie znowu brzuch wogule jestem padnieta i juz bym chciala urodzic tzn zeby byl juz 9 miesiac z mezem nadal wojna wiec stad moje zle samopoczucie zreszta szkoda gadac na ten temat
W moim brzuchu mieszka maly szaleniec ktory bez przerwy skacze chyba cwiczy pajacyka na wf az czasem boli wczoraj to az mi brzuch falowal jeszcze moja Wiki jest przeziebiona i plakala dzis przez sen w nocy mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej Wpiatek wybieram sie na zakupy dla malenstwa oczywiscie jeszcze niewiem kto mieszka u mnie w brzuchu moze 24 pazdziernika ie dowiem
co do lekazy popieram ich w 100% trzeba miec inteligencje i intuicje zeby leczyc innych ludzi wkoncu nie raz odpowiadaja za dalsze zycie czlowieka a to nie lada wyczyn nie mowiac o latach nauki i pieniadze w to wlozone bo takie studia sa drogie co do prywatnych gabinetow to jezeli jest popyt to jest podaz wiele z was chodzi prywatnie choc placicie ubezpieczenie gdyby ludzie nie chodzili prywatnie to gabinety by splajtowaly ale to moje zdanie nikt nie musi sie z nim zgadzac Co do rzadu to lepiej nie poruszac tu takich tematow w trosce o zdrowie psychiczne naszych pociech
witajcie. ja już po wizycie u gina.
Mój w przeciwieństwie do twojego Asia był wyjątkowo miły i komunikatywny hihihi
nie zrobił mi usg, bo nie trzeba, ale mam anemię
i zapisał mi żelazo, no szok, jem jak jadłam, może dzidzia zemnie wszystko wysysa.HGB miałam 9,6
A jak zapytałam o to jakie jest prawdopodobieństwo pomyłki pryz stwierdzeniu chłopca to powiedział, ze nie może być pomyłki, Bo chłopca można najłatwiej stwierdzić, no zobaczymy, bo ja już kupuje ciuszki. Pumi dziewczyny maja racje nie wolno sie szczepić w ciąży