reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

moja Nadi ma juz niezla kolekcje ciuszkow do 6msc z allegro.+ nowe bodziki i pajacyki, skarpetki etc w zasadzie wyprawke powinnam skonczyc list/ grud potem moze mi sie juz nie chciec, co myslicie o monitorze oddechu - drogi ale...moze bardziej potrzebny niz karuzekla za 200zl nad lozeczkiem

reklama
Anja bardzo ładne ciuszki troche zazdroszcze tym laseczka które spodziewaja sie dziewczynek bo dla nich sa takie słodziutkie rzeczy, dla chłopców tez niby sa ale dziewczynki to zawsze mozna lepiej wystroic

cześć dziewczynki
wrzacam do atrakcyjnośći ja czuje sie czasami bardzo nie atrakcyjna poszłam do fryzjezra kupiłam fajny podklad i niby zaczełam o siebie bardziej dbać ale........ jestem gruba jak wieloryb na brzuchu zobaczyłam dwa rozstępy!!!! nie mam juz w czym chodzić ubrana a szkoda mi kasy na nowe lumpiory ciążowe i ogólnie do dupy kochac sie jakoś mam ochote ale jak przyjdzie co do czego to jakaś drażliwa jestem i mnie pobolewa i figurki nie mozemy dopasować nie wysypiam sie w nocy i ogólnie KASZANA:wściekła/y::zawstydzona/y::-:)szok::sorry2::dry::confused:
ZLE MI WE WŁASNEJ SKÓRZE!!!!!!!!!!!!!!

wszystko i wszyscy mnie wkurzaja i chyba mają mnie w dupie (szczególnie fachowcy kończący moje mieszkanie) nawet moja kochana maminka działa mi na nerwy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam wrazenie ze źle zajmuje sie KOKO jak ja jestem w sklepie np dzisiaj jak wróciłam to miała brudne ręce jak świnka!!!
bałagan mam w pokoju jak 150!
a najgorsze jest to że wykrzycze sie na KORNELII a potem mam wyrzuty sumienia! chore co?:sorry:

ja narazie kupiłam tylko troszkę ale przeglądam aukcje na allegro z h&m i wydaje dyspozycje mężowi co ma kupić (w cz-wie nie ma h&m a wogóle w hol jest tańszy)

Myszorka ty sie nie stresuj tak bardzo!!!!! Fachowcy jacy sa kazdy wie jak ktos remontuje to trzeba przejsc koszmar tez mam czasem takie dni i chyba kazda z nas je ma.
aOla sliczne ubranka

no nie mogę ale nakupowałyście.
śliczne są te ciuszki dla dziewczynek.:-):-):-)
Ale donia nie przesadzaj dla chłopców też są ładne ciuszki:tak::tak:, tylko trzeba dłużej szukać:tak::tak::-D są fikuśne koszulki, buciki, bluzy i czapeczki, dziewczynki jedynie maja więcej o sukienki :cool2: no i są bardziej kolorowe:sorry2:
właśnie ja nie wiem czy już kupować coś dla chłopców. niby coś zamówiłam z allegro ale na razie tylko jedna dostałam diagnozę, ze to synuś.:-) Dopiero za miesiąc idę do gina i poproszę go o potwierdzenie, bo on normalnie robi usg przy 22 tc i około 30tc. a teraz mi nie zrobił bo byłam na 4d i powiedział, ze nie ma potrzeby:baffled:

reklama
Myszorka- hormony Toba rzadza...Nie martw sie, że czujesz sie nieatrakcyjna- to mninie. Spojrz na siebie z innej strony wkrotce zostaniesz mama i wswzystko minie.
Donia- ciuszki dla chłopców tez sa sliczne....trzeba szukac ale naprawde jest w czym wybierac:-)

Ja jestem po obiedzie- wmusiłam w siebie szpinak ale zrobiłam go z jajkiem bo myslałam,że nie wytrzymam

Do góry