reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Asiu zadzwon do lekarza... tak bedzie najlepiej..... albo zazyj nospe i moze przejdzie.... sprawdz.... jestem z Toba i glowa do gory nie wolno plakusiac!!! wszystko jest oki.... to nasze hormony... wiec wez gleboki oddech i spokojnie.... jezeli czujesz,ze powinnas jechac na pogotowie czy skonsultowac z learzem zrob to!!! moze nospa zadziala......
Esti jak to ciazy nie widac??!! dobrze wygladasz!!! widac, ze chlopiec.....
a ja wyczerpana ide lulu...
dobranoc

Witam Dziewczynki...
dzisiaj ja pierwsza.... ide zaraz na obciazenie glukoza.... boje sie.... a wstalam taka glodna... a tu jeszcze trzeba czekac.......
Asiu co tam u Ciebie? czekam na wiesci.... ja uciekam, 3majcie sie mocno wszystkie!!!
buzki

Hej:-D
Asiu co tam u Ciebie?Jak samopoczucie?
Dzidzia powodzenia ma glukozie, nie zapomnij o cytrynie lub kwasku cytrynowym:-)
A ja wygralam wczorajszą aukcję, dzisiaj odbieram kombinezon, bo jest z mojego miasta:-), a i okazało się że to tka jedna znajoma którą w szpitalu poznałam..........

Estera dziś dopiero otworzył mi sie ten kombinezon Jest śliczny Tylko h&m zawyża numeracje tzn 62 to tak jak 68 Ale jest naprawde super Ale jestes szczuplutka
Dzidzia trzymaj się na glukozie
Asiu co u ciebie?

czesc dziewczynki Asia mam nadzieje ze u ciebiewszystko dobrze trzymaj sie:tak:
dziewczyny czy ktoras z was boli kosc lonowa mnie ostatnio strasznie jak leze na boku to nie moge uniesc nogi zeby wlozyc sobie poduszke miedzy nogi wczesniej w tamtych ciazach tak nie mialam boje sie ze jak dziecko bedzie wieksze i obnizy sie do miednicy to nie bede mogla wogule chodzic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry