Cześć dziewczęta:-)
mundurki wprowadzone, ale w niektórych szkołach jeszcze nie zdążyli, lub ci bierniejsi nie mieli pieniędzy na te mundurki i i tak sie odznaczają:-(
Helenko, ty się nie przemęczaj kochana i nie przejmuj rywalizacją portfelów. wszędzie jest tak samo. a zresztą, nawet rodzice czasami nie maja pieniędzy ale przecież trzeba sie pokazać. znam to zjawisko z czasów kiedy ja chodziłam do szkoły, no istny debilizm

Ola jak ci współczuję ale to podobno szybko mija, tak po 3, 4 dniach, tak słyszałam.
czy to prawda, ze w ciąży nie można spać na wznak?
bo ja tak najlepiej się wysypiam, ale koleżanka co ma termin na grudzień poinformowała mnie, ze coś się tam uciska i może być dziecko niedotlenione. I tak sie męczę raz na jednym boku raz na drugim, ale stawy mi nie wytrzymują tak długo spać na jednym boku. nawet poduszka nie pomaga. A brzuszek mam mały więc chyba nie ma zagorzenia?
wróciłam właśnie z badań, bo gin zapisał mis pora dawkę żelaza, ale źle się czułam i odstawiłam. chciałam powtórzyć badania krwi, bo tamte robiłam nie na czczo, a te dzisiaj zrobiłam przed śniadaniem. Zobaczymy jak wyjdą, bo jak źle to chyba muszę jeść to obrzydlistwo