reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
a ja wiem dlaczego pół roku?
1. jeśli wrócę do pracy to musowo, a jeśli nie to będzie wiosna, lato i wszystkie te nowalijki, truskawki. Moze to egoistyczna pobudka ale jakoś tak:confused:
ale nie wyobrażam sobie karmić do 2 roku życia. jak dziecko biega gdzieś w parku i podlatuje do mnie do cycka, jakieś to nie apetyczne dla mnie:no::no:

Asia a jaką masz wadę, bo ja mam (ale w okularach chodzą rzadko) minusy i jakieś 0,5 w jednym oku a w drugim tyle samo albo mniej i też nie wiem czy powinnam iść do okulisty?
a, i wiadomo coś o przedłużeniu tego macierzyńskiego o 2 tygodnie?

Pumi- dzieki za linka,
Sylka- jak mowisz ze sa na allegro to moze nie bede mussiała ze stanow sprowadzaac takiej wanny.
a wade mam -5 na oba oczka. Ale do okulisty ide bo moja mama ma -20 i miała trzy cesarki. Jeden okulista mi powiedzial przed ciaza ze na pewno bede miala cesarke ale musze sie upewnic i poprosic o zaswiadczenie.
Ale Sylka idz do okulisty- zapytac nic Ci nioe zaszkodzi ale z tego co wiem to jest to mala wada i raczej nie bedzie przeciwwsakazan do naturalnego

tak Asia widziałam wczoraj taką składaną, bo szukałam dla siebie jakiejś wanienki, tzn, dla dzidzi hihihi
no i oglądałam leżaczki, taki jak Pumi ma też są, i plastykowe też do wyboru i koloru

U nas nie robią cc nawet przy wadzie 6 wzroku:no:. Ale jeśli jest to jakoś genetycznie uwarunkowane, jak u Asi, to może inaczej.
AsiaS, Ty tej koleżance powiedz że nie czujesz się na siłach na takie objazdy zakupowe i już - w ogóle się nie cykaj!
Wielkość piersi nie ma nic wspólnego z laktacją - z tego co wiem.
Agnie, dobrze że już lepiej z tymi infekcjami, uważaj na siebie:happy2:.

Lasange, pyycha, zaplanowałam jutro na obiad :-pDzisiaj schabowe, ziemniaczki opiekane, surówka z salaty lodowej i pomidorków,a i zupka grzybowa z opieńków.Jednym słowem obżarstwo:-D:-D:-D
Sylka moja psiapsióła ma -2, 5 i rodziła naturalnie.Ja mam -, 075 i też naturalnie będę rodzić.Tka mała wada nie ma znaczenia
A zamrozić to można jeszcze:bigos, gołąbki, fasolkę po bretońsku, pulpety;-)

A ja mam mam ochotę na sałatkę jarzynową, właśnie stawiłam warzywka:-)
Kupiłam dzisiaj malusie rajstopki, skarpetki i 3 bluzeczki dla bobaska, nie mogłam się oprzeć takie to słodkie:-D
W szkole rodzenia też mówili zę rozmiar piersi nie ma znaczenia, najważniejsze są chęci i nasza psychika

stanelam na wyzyny swoich mozliwosci akrobatycznych i wymalowalam paznokcie u nog. chyba juz ostatni raz dosieglam- nastepnym razem czeka mnie manikirzystka. ufffff

reklama
Pumi, gratuluję:-D
ja tez mam już problemy z depilacją i piłowaniem paznokci u nóg
a Fikołek chyba nie lubi depilatora, bo mój strasznie głośno chodzi

Do góry