szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Chwilowo to na psychikę mają prawo wpływać.Przeciez coraz gorzej sie czujemy we własnej skórze!Ja się czuję momentami jakbym sobie brzuszek na kolanach sadzała...Niby tyję w normie ale jakas sie sobie za duża wydaję...Zwłaszcza po tym jak przytyłam 8kg w 2 miesiące
Niby uwielbiam ten swój brzuszek i sie ciesze jak na niego patrze ale jakoś coraz trudniej jest mi sie poruszać,wstawanie z podłogi to juz prawdziwa kombinacja alpejska,coraz trudniej znależć wygodna pozycję...I tylko mężus pytany jak ze mna wytrzymuje cały czas twierdz,że wcale nie jest zle i nie ma z tym najmniejszych problemów...Ja Wam mówię-takiego chłopa to ze świeca szukać....Miałam szczęście
Tylko ciiii...Nie mówcie mu tego bo mu sie w głowie poprzewraca 
Niby uwielbiam ten swój brzuszek i sie ciesze jak na niego patrze ale jakoś coraz trudniej jest mi sie poruszać,wstawanie z podłogi to juz prawdziwa kombinacja alpejska,coraz trudniej znależć wygodna pozycję...I tylko mężus pytany jak ze mna wytrzymuje cały czas twierdz,że wcale nie jest zle i nie ma z tym najmniejszych problemów...Ja Wam mówię-takiego chłopa to ze świeca szukać....Miałam szczęście
Tylko ciiii...Nie mówcie mu tego bo mu sie w głowie poprzewraca 
I tak dobrze,że wytrzymałaś 1,5godziny.Ja bym jej pewnie powiedziała co myśle o takim gadaniu...
....wiec nawet nie wiem jaki krem nie uchroni tych ktorym to przeznaczone, ale smarowac sie powinno, moze byc oliwa z oliwek z mala iloscia spirytusu, zwykla oliwka dla niemowlat.ja uzywam mustella za namowa Aoli, i jest super gladka skora, Luki oglada mnie dokladnie co wieczor czy aby nie bylo zadnej szlamy, no i nie ma jak na dzisiaj...po porodzie zobaczymy
:-)