reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
weszlam na linka od Esti i widze ze 27 tydzien to juz 3 trymestr???!!!!! ale to nadal 6 miesiac? musze pobuszowac po forum i znalesc ten watek o miesiacach ciazowych

Pumi wygląda to nastepująco:
1-4 tydz.-I miesiąc
5-8 tydz.-II
9-13 tydz.-III
14-17 tydz.-IV
18-22 tydz.-V
23-27 tydz.-VI
28-31 tydz.-VII
32-35 tydz.-VIII
36-40 tydz.-IX
- źródło " W oczekiwaniu na dziecko":tak:

No no, 7my miesiąc już, jak ten czas szybko zleciał... :-)
Dziś w nocy tak mnie bardzo kuł żołądek, że nawet na plecach nie mogłam zasnąć... :-( Wzięłam Rennie, ale musiałam jeszcze długo poleżeć, zanim zasnęłam :( I co tu kurde robić?...
Zbieramy się właśnie na groby. Bezpiecznej drogi wszystkim!!!

w grudniu będę szczepić mojego 2latka na pneumo (wtedy jest jedna dawka) Wcześniej nie szczepiłam bo jeśli dziecko nie ma kontaktu z innymi dziećmi tzn nie chodzi do żłobka czy przedszkola to można sobie darować (według mojego pediatry i innych źródeł)
W Hol te szczepienia są bezpłatne więc malutka zaszczepie juz tam Tu się zastanawiam tylko nad rotawirusem

To u mnie za kilka dni zaczyna się 8 miesiąc:-D, szok ing jak ten czas szybko zleciał!

aOla Ty już jetseś doświadczona i na pewno masz sprawdzonego pediatrę, skoro lepiej poczekać do 2 latek to może warto sobie darować, w pierwszych 2 latach i tak jest dużo szczepień.
A ta szczepionka kosztuje u nas, Uwaga 1000zł!!!!!!!!!!!:szok:

ja groby sobie odpuszczam, samochodem to jest 5min ale nie ma gdzie zaparkowac, na piechote zadyszki dostane:no: moze wieczorem sprobuje, moja mama jechala rano 3 godziny-25km, autobusem sie boje ktos mnie popchnie, uderzy grabiami w brzuch. no nic najwyzej jutro pojade na grob taty, co za roznica 1 czy2 czy 9:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry