reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Helenko jesteś wreszcie:-D:-D ale masz zimową rodzinkę hihihi

Moja dzidzia miała dzisiaj nad ranem ok. 5 giga czkawkę, aż mnie obudziła:szok::szok::szok:

mój mąż twierdzi, ze to efekt niedotlenienia i jak sie będzie powtarzać to idziemy na usg:baffled:
a dzisiaj jak przypadkowo trafiłam na program mamo to ja właśnie mówili o czkawce i ze to na pewno niedotlenienie:szok::szok::no:

aż musiałam synusia ukołysać do snu. Udało mi sie to po godzinie wyczyniając akrobacje na łóżku jak naleśnik:-D:-D:tak::tak::tak:
a ja potem usnęłam dopiero około 9
oby wszystko było dobrze

Albiniec to jutro świętujemy;-):tak::tak::tak:

sylkatylko maz jest z sierpnia ja jestem z lutego wogule cala rodz opanowala zime tylko on jest z lata
dziewczyny jak maci te skurcze to czy sa bolesne bo mi najpierw twardnieje brzuszek a potem boli kregoslup chyba powinnam isc z tym do lekarza ale nie chce panikowac bo zamkna mnie w szpitalu
Albiniec wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-):-):-):-)

Wszystko wskazuje na to, ze Dawidek bedzie jednak w Grudniu. Jezeli tak bedzie to urodziny miesiąc po miesiacu. Mąż 29 października, ja 10 listopada i Dawidek w pod koniec Grudnia ;-).
Dziekuje, za życzenia i tak pewnie że możemy juz zaczać swietowac ;-)

Albiniec, pożyczę Ci najlepszego jutro:-)
O tych czkawkach to nie słyszałam:no:, tylko że wszystkie maluchy w brzuchu to mają i nigdzie nie pisali że trzeba sie niepokoić.
Ja jestem wodnik, więc chciałam dzidzię też z tego znaku. Mążuś chciał rybkę - jak on - ale to się nie uda, prędzej będzie koziorożec. Lekarz mi mówił żeby trzymać się terminu z okresu lub usg w pierwszym trym, bo potem jeśli nawet wychodzi że nieby wcześniej, to raczej oznacza, że dzidzia będzie duża, a nie że wcześniej się urodzi. Słyszałam też że generalnie ciąża trwa 266 dni licząc od zapłodnienia - jeśli jesteście w stanie to ustalić.:cool2:

Agnie ja tez chyba:confused::confused: kupuje xlandera (bo ostatnio zastanawiam sie nad mutsym lub quinny), ale fotelik do x landera pasuje maxi cosi i z tego co sie orientowałam na testach najlepiej wychodzą
dlatego juz sobie zaklepałam fotelik a wózek później podpasuję:tak::tak::tak:

reklama
Albiniec- wszystkiego NAJ NAJ:happy2:100lat i radosci ze zdrowego Dawidka:tak:
Pumi- wlasnie moze lekko zaakraglona buzia wychodzi ci barziej na korzysc niz wystajace kosci policzkowe, tak czy siak lepiej ci w "ciazy" do twarzy:-)
Czkawki sa nrma, nie maja nic wspolnego z niedotlenieniem:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry