Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale ten bugaboo jest stajli... Fajnie wygląda, ale na moje okolice by się w ogóle nie nadawał :-)
A ja mam jutro zajęcia organizacyjne w szkole rodzenia!
Agnie, "powiedz" mi jak mam wykasować albo zatrzymać tę durną reklamę o pszczołach, za każdym razem mi się włącza jak wchodzę na forum!szlag mnie trafia
ale jak naciskam czerwony przycisk jednoczesnie z jednej i drugiej strony to mam obie rece zajete i nie dam rady trzecia reka szarpnac fotelika zeby go wyciagnac. Kurde- taka jestem obeznana w swiecie a tu troche techniki i sie gubie hihihih. poczekam na szwagra az mi krok po kroku pokaze
Czyli tyle ile w Polsce. Wyglada na to, ze najtaniej w USA. Ja chce kupic ten wózek, mąż mowi, ze upadałam na głowe, skoro chce wydac na wozek + fotelik 4000 zł.
wczoraj po szkoleniu ubierania laki;-);-) już nie miałam siły
położna gadatliwa, ale to dobrze, bo o wszystko można sie wypytać
Pumi kącik dla Dominiki gotowy jakby już była hihi, ślicznie wygląda, ale przemyśl kochana ten cały ochraniacz.
u nas położna mówiła, żeby na początku albo pół albo w ogóle, bo jak będziemy zmęczone to jedynie rzucimy okiem z łózka na łóżeczko i widzimy co sie dzieje. warunek musi być delikatne światełko włączone przy dzidzi. i nie trzeba wtedy tyle razy wstawać kiedy dzidzia nam nie daje pospać