reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
moj Luki siedzial przez Pauli i jej przedterminowego synka pol godziny na kiblu ze strachu:szok:ale wytlumaczyl sobie to tak ,ze urodzila wczesniej bo mieszka w Belgii:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dpotem do mnie dzwonil i sie dopytywal czy kobiety w Stanach czy Azji tez chodza w ciazy 40tygodni:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
musialam go baaaardzoooo rozczarowac, ze niestety tak, koty 3 misiace, kobiety 9 msc , slonie 24msc:cool:wszystko jedno gdzie!!!!!

No moj maly tez niezle daje mi w kosc. ale ja lubie jak on kopie.:-)
Wlasnie sie troszke zmartwilam.
Sprawdzam stan mojego konta... i... saldo mam takie jak powinno byc a wolne srodki 1200 zeta mniej.....Nie wydawalam nic...a w historii operacji jest kwaota taka jak w saldzie....Cholera karte mam przy sobie a jestm pewna na milion procent ze nic nie wydawałam....
O co biega???????

A ja kupiłam dzisiaj w Jysku nowe firanki do sypialni motylki różnokolorowe, mam taką ochotę je powiesić.........................ale mężuś by mi dał jakby wrócil i zobaczył.
Więc muszę czekać do 20:-(

Anja, ale mnie Twój Luki ubawił:-D, no przepraszam, ale normalnie nie mogłam się powstrzymać:-).
Asia, a może coś Ci pobierają automatycznie? nie masz jakiegoś stałego zlecenia? albo coś się księguje później?:dry: a sorry, że pytam ale w jakim banku masz konto? bo u mnie w pko bp mogę zobaczyć transakcje jeszcze nie zrealizowane nawet sprzed chwili.

Jesooo, i wygońcie mnie do pracy, bo ja zamiast pisać odpowiedzi na recenzje to czytam i piszę na forum, a w poniedziałek muszę oddać pierwszą wersję promotor do sprawdzenia:baffled:

moja mala jakas spokojniejsza od kilku dni- moze ma malomiejsca juz do plywania?
Nie boje sie bo wczoraj bylo wszystko oki na wizycie w szpitalu. Nastepna mam za 2 tyg- czy wy tez czesciej musicie sie zglaszac do lekarza?
Wynudzilam dzis po poludniu auto i najpierw jade na kawe do kolezanki a potem kupic sobie takie czaderskie kowbojki ktore kiedys wizdzialam i bylo mi szkoda kasy ale mi sie snia po nocach wiec sie na nie zdecydowalam. Potem wyciagam moja pisapsiolke do ikei bo chce zeby mi pomogla zaladowac komode do auta i kilka drobiazgow.

Pandi- nie mam zadnych stałych zlecen...Ale kurcze na 100% nic nie wydawałam. A konto mam w KB... Juz samam nie wiem o co chodzi bo tak troche bezsilna sie zrobiłam.....

reklama
Pandi- no bierz sie do pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hihihihih- pomoglo?
Anja widze ze twoj Luki przezywa tak jak moj Pawel. Wczoraj dalam niezly popis: poniewaz moj P. wierci sie w nocy i kopie nogami - spimy osobno dla bezpieczenstwa mojego brzusia. I wczoraj wolam go kolo 22:00 bo dostalam takiego bolu kregoslupoa ze mi miazdzylo pluca. ( chcialam zeby mi chwilke rozmasowal bo to pomaga)
A on nic tylko pyta sie z drugiego pokoju co??? i tak kilka razy. Wreszcie sie rozryczalam ze moge skonac a on sie bedzie tylko pytal co? zamiast przytuptac sprawdzic co sie dzieje. Pozbieralam sie z lozka i z rykiem i lzami do niego- ze go nic nie obchodzi ze go wolam 5 razy w bolach !!!!! Jak sie P. zerwal w panice bo myslal ze zaczelam rodzic i dlatego taka zryczana jestem. Normalnie widok niesamowity: oczy wielkie jak denka od sloika i w jednej setnej sekundy na sztywnych nogach spanikowany co sie dzieje czy to juz ?!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry