Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pumi ma świetne ćwiczenie na ból kręgosłupa i ręczę że jak następnym razem męzą zawołasz to przybiegnie w podskokach
Więc tak:
Klękamy na kolanka i łapki, jak kotek, mężuś staje z nami, i przykłada dłonie na nasze pośladki i ruchem wibrującym je roztrząsa.To jet na ból kegosłupa w odcinku lęzwiowym, krzyżowym i guzicznym
ja kiedys w nocy tez Lukiego obudzilam bo mnie brzuch bardzo bolal i chcialam nospe, wybredzil cos w stylu...zaraz ci kochanie herbatki zrobie i dalej kimal..odpuscilam sobie, generalnie moge w srodku nocy wyjsc a on tego nie zauwazy
bardzo sie przejmuje i angazuje ale jak spi t ozna po nim walcem jezdzic
ok ide pichcic tajlandza kolacyjke, bo Luki ma urodzinki(29) - za bardzo sie nie napijemy winskaani wytanczymy w klubie....po wozek jedziemy i moze od razu kupie kilka innych rzeczy
Pandi, tacy sa faceci, chca sobie wszystko wytlumaczyc, wytlumacza sobie to jakos i maja swiety spokojjak ja to uslyszalam to tez sie smialam, inteligentny i wykszatlcony facet....no ale na socjologii nie wykladaja o ciazy i porodach;-)wiec sobie wkrecil film,ze dlugosc ciazy zalezy od szerokosci geograficznej!!!!!
Dziewczyny nie ma co...wszystkimi wstrząsnęła wiadomość,że to JUŻ!Zaczęło się...Ja od razu pełna krytyki i pretensji rzuciłam się na mężusia,że Pauli miała termin na 16.01. i już urodziła a ja jak mam rodzić jak taki bajzel w domu?!i gdzie mnie zawiezie jak zacznę rodzić w tym tygodniu jak nawet nie byliśmy na porodówce a mieliśmy jechać?Dobrze,że mam pobłażliwego mężusia,który się nie przejął tylko mnie przytulił,kazał się uspokoić i wrócił do pracy Jakaś zaraza mnie bierze od wczoraj...i zołza straszna ze mnie wyłazi...No cóż....Czasem trzeba upuścić trochę jadu :-)
o jeżu jestem w szoku mamuśki:-)
Paulinek wielkie, a wręcz ogromniaste gratulacje!!!!!
No no:-) i powinnyście zacząć zakładanie listy mamuś rozdwojonych;-):-)
Myszorka fajny wózek, gdyby nie, to że my kupujemy od znajomej Graco pewnie też byśmy się za bebe confortem rozglądali.
Pumi masz ślicznego kota/kotkę (??) no ofcorse łóżeczko śliczne
Ja już nawet w sprawie listy napisałam wiadomość do aOli ;-) Paulinek z terminem na 16.01. przecież już nieaktualny Trzeba wpisać ją teraz na czele mam styczniowych....Listopadowa mam styczniowa to dla nas bezcenny skarb.Kiedy już ich wypuszczą do domku o będzie nas instruować jak sobie radzić
Tylko nie szalejcie za bardzo dajcie rozdwoić się najpierw grudniówką;-)
e-stera no wiesz ty co takie testy tu proponować, tam małymi literami piszą, że treść niedozwolona dla nieletnich aż mój pierworodny się rozbrykał