reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Asia, nie ma nic wspolmego z wodami plodowymi, hormony maja wplyw i rosnace dziecko ktore powoduje,ze macica naciska na pecherz i jest mniej miejsca na mocz, dlatego trzeba czesciej oprozniac:dry:

wczoraj snio mi sie ze urodzilam rudego szczura i karmilam go piersia a jak przyszedl mnie odwiedzic maz to stwierdzil ze ten szczur jest nawet fajny tylko czemu rudy:szok::-D i jak tu odczytac taki sen

Helenko sen rewelacyjny...A pytalam ostatnio czy tylko moje sa takie pochrzanione!Jak widac nie ma sie czym martwic.To normalne w tym odmiennym stanie :happy:

PAULINEK WITAMY WAS PO ROZDWOJENIU!!!Strasznie sie cieszymy,ze wszystko u Was w porzadku...A malutki jest taki slodki....Ze az by sie chcialo tak swojego maluszka na raczki wziac :tak:
Witamy mame styczniowa.Lepiej pozno niz wcale :-D

Jakis zły dzien dzis mam:wściekła/y:
Niby biore ten fenoterol ale co jakis czas twardnieje mi brzuch. W czwartek ide do lekarza ale do tego czasu chyba bede panikowac...
Gdzies usłyszałam,że czeste twardnienie brzucha moze spowodowac niedotlenienie u dziecka....

witam po weekendzie.
Paulinek- zdjecie przeurocze- gratuluje i podziwiam!!!!!
Kurcze- zeby kolejna z nas nie rozpakowala sie przed czasem
xx_sorki.gif
!!!!
ja kupilam pampers cruises( czy jakos tak?) i chusteczki pampers sensitive. Wkladki urzywam Evenflo, a kosmetyki kupilam Johnsons bedtime.
Helenka- mam pytanie odnosnie snu- a nie pogryzl cie ten szczor po brodawkach ?
xx_smiech_big.gif

ja wypralam wszystko dla Dominiki i czeka mnie gooora
xx_prasowanie.gif
.chyba rozloze sobie to na caly tydzien i w ten sposob nie bede sie nudzic.
mam pytanko- czy zastanawialyscie sie nad nawilzaczem powietrza? nasze dzidzie urodza sie w sezonie grzewczym i ostatno naczytalam sie o wysuszonych noskach. Znalazlam super nawilzacz w kszatlcie zielonej zabki( na zdjeciu po lewej kolo lozeczka) i kupilam. Wklajam fote kopy ubranek do prasowania hihihi
Witam nowa mamusie!

Załączniki

• Picture 716.jpg
    Picture 716.jpg
    67,6 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Dzien dzisiaj faktycznie kiepski!ja tez jakas rozbita,rozdrazniona...Napina mi sie ciagle brzuszek a nie mam z tym normalnie problemu.Zjadlam rano no-spe.Pomoglo niby ale juz przestalo dzialac.Zaraz chyba mnie czeka nastepna...Do tego nie mam na nic sily i glowa mi peka.Niecierpie sie zle czuc bo sama sie wtedy nie lubie.Jestem wredna i marudna....

Do góry