reklama
G
goscinnie
Gość
Mnie brzuszek najbardziej boli i rwie po prawej stronie. Dokładnie prawa strone podbrzusza. Młody ciagle aktywny, jak sie masz. Daje mamie czasem kopnaki, ze az sie zginam w pół. Moja ginak mowi i bardzo dobrze bo to tylko o dobrozdrowiu swiadczy :-).
Agnie - ja kupiłam nawilżacz na kaloryfer i powiem, ze jest do bani ale mam tez parowy - ultradzwiekowy i jest swietny. Widze nawet po nosie mojej Mony (sunia owczarek niemiecki) jak jej zaraz zaczyna pieknie nos nawilzac jak dziala ten parowy i ja mam jakos mniej zatkany nos a Marek bardziej nawilżoną skóre. Jak zaczynaja tylko grzac to mąż ma suchą skóre i aż sie łuszczy i nie pomagaja żadne kremy a Monie pęka skóra na nosie. Także u mnie ten parowy super sie sprawdza.
Agnie - ja kupiłam nawilżacz na kaloryfer i powiem, ze jest do bani ale mam tez parowy - ultradzwiekowy i jest swietny. Widze nawet po nosie mojej Mony (sunia owczarek niemiecki) jak jej zaraz zaczyna pieknie nos nawilzac jak dziala ten parowy i ja mam jakos mniej zatkany nos a Marek bardziej nawilżoną skóre. Jak zaczynaja tylko grzac to mąż ma suchą skóre i aż sie łuszczy i nie pomagaja żadne kremy a Monie pęka skóra na nosie. Także u mnie ten parowy super sie sprawdza.
G
goscinnie
Gość
Agnie - juz sprawdziłam swoj nawilzacz i jest to ultradzwiękowy nailżacz i oczyszczac powietrza. Jonizuje powietrze w pomieszczeniu i działa na 25 m. kw powierzchni. Tak jak wczesniej wspomniałam jest naprawde supe. Lekka para z niego leci i nawilża cały pokój.

G
goscinnie
Gość
Ja mam Climatic - w promocji sobie kupiliśmy w Październiku w Leroy.
A ja nie wiem co mam zrobić z nawilżaczem - tzn. kupić czy nie, bo ostatnio gdzieś czytałam że są głównie siedliskiem bakterii i najlepszym sposobem nawilżania jest wieszanie mokrych ręczników na kaloryferze (tylko komu się będzie chciało biegać i ciągle wymieniać ręczniki żby pozostawały mokre???)
reklama
szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Przy takiej ilości prania jaka będzie przy maluszku to chyba nie będzie problemu z mokrymi rzeczami na kaloryferze
Ale też zamierzam zakupić nawilżacz.Kropelka lawendy ułatwi nam wszystkim zasypianie
Lubię zapachy w pokojach.Często pale kadzidełka ale przy dzidzi jakos nie zamierzam...Więc taka aromaterapia na naturalnych olejkach będzie najlepsza jak mi sie wydaje