reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Moja Bratowa właśnie rodzi!!!! - o 5 rano pojechała do szpitala ze skurczami co 5 min i ciągle jeszcze nie ma wieści że dzidzia jest na świecie... Po 18:00 dzwoniła że ma już rozwarcie na 7 cm i żebym przy swoim porodzie KONIECZNIE wzięła zzo - była już po drugiej dawce i powiedziała że w ogóle bez porównania! Zobaczymy jak to jest z przepowiadaniem wagi - tydzień temu lekarz ocenił dzidziusia na 4,5 kg...

reklama
wlasnie spadlam ze schodow i obilam sobie tylek anajgorsze jest ze chyba zwichlam noge mam ja spuchnieta jak banke nie wiem czy w nocy nie pojade do szpitala mam nadzieje ze nic sie nie stalo dziecku

Anja- rewelacja. Carpet na podlodze w amerykanskim stylu.Wozek- sliczny ( od poczatku mi sie podobal) i krokodylek z ikei- a potem sie dziwisz ze ci sie krokoldyle snia hihihi
Helenka- lepiej idz na kontrole bo czytalam ze przy najmniejszym upadku trzeba zbadac czy sie w sridku nicnie podzialo np z lozyskiem. A swoja droga to co ty balet na schodach wyczynialas ?

no nie mogę ale drukujemy hihihi

jeszcze mamy mniej więcej 2 miesiące a tu już chyba 700 stron przekroczona a na grudniówkach to dopiero 400:szok:
Anja pokój Nadii wygląda fantastycznie, zresztą sypialnia również:tak::tak::tak:

Pumi po co ty sie takimi bzdetami przejmujesz.:no::no: niech on świeci oczami a nie ty. zresztą tak ci pilno do roboty:confused: jak che to niech bierze wolne i przygotowywuje imprezę na 100 fajarek hihihi

momi 3 mam kciuki i informuj na bieżąco
a ty helenko jesteś nie możliwa, mam nadzieję, ze z dzidzią wszystko w porządku

Albiniec jejku taki cukier to masakra dla ciebie i dzidzi. ty jedz lepiej co lekarz pozwolił:tak::tak::tak:. Trochę ci współczuję bo po porodzie też za bardzo nic nie zjesz, a przecież doznania smakowe znacząco wpływają na psychikę i stan umysłowy.
a wiesz juz coś na temat tych fotelików maxi cosi? bo ja aż nie mogę usiedzieć, taka jestem ciekawa:sorry2::sorry2:

Sylka dzisiaj nie miałam czasu niestety na to ale jutro musze zadzwonic, bo sama jestem bardzo ciekawa czy tak sie da. Jezeli chodzi o cukry to powiedział, ze narazie jest ok i nie ma powodow do niepokoju.. Jezeli chodzi o doznania smakowe to na pocieszenie to tylko 5 kąkretnych produktów a przeciez pozostaje jeszcze 7500 :D.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry