Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kupilam sobie tez wczoraj staniczek w HMie do karmienia,buty na rzepy na zime(kazde inne zaczely byc zbyt meczace) i pare innych drobiazgow.Poszlismy sobie na rewelacyjne koktajle mleczno-owocowe a wieczorkiem wybralismy sie do kina.Na "Sztuczki" Jakimowskieg
A wieczorkiem na koncercik idziemy.Mezus dzisiaj szybko z pracy wroci wiec znow sie zapowiada bardzo mily dzionek.Ponadto swieci sloneczko i od razu czlowiekowi chce sie zyc!Taka prawda.Walcze z temperatura w pokoju dzieciecym.Bo ciagle mi podchodzi do 22,7.Juz prawie calkiem kaloryfer skrecilam!nie wiem co poradzic...mam jeszcze troche czasu na to jak sadze
Chociaz brzuszek wyraznie juz sie obniza...
Takze nie denerwuj sie!Bedziesz musiala wprowadzic diete i tyle.Ten cukier masz tylko nieznacznie wiekszy wiec twoje obawey sa chyba nieco na wyrost....
Chyba powinnam sie poczuc urazona...ale on ma racje.Wczoraj sie nakrecilam,ze Zuzia lezy w poprzek...A przeciez ona zajmuje caly brzuch wiec bym wygladala jakbym talerz UFO polknela...No coz...Chyba wszystkie powoli zaczniemy nieco schizowac 
dzisiaj przestala mnie bolec noga ,wiecie jak trudno jest sie umyc pod prysznicem z noga w gipsie
zakladam sobie foliowke na gips i zwiazuje zeby mi wody nie nalecialo a z tym brzuchem to same wiecie jak to jest