reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
*****!!!!!!! Sorki ale własnie Marek przełączył na TVP1 i tam materiał o dziewczynie co urodziła w ubikacji dworcowej dziewczynke i zapakowała do worka na śmieci i wyrzucila na ulice.
Jezu co sie dzieje z tym siwatem :-(

Albi ja tez to ogladalam, no cuz PATOLOGIA, mam takie radykalne zdanie,ze chyba lepiej umrzec w 1szej godz zycia niz byc katowanym/gwalconym w patologicznej "rodzinie"przez lata.:baffled:

To straszne o czym piszecie :no::szok::wściekła/y: zawsze zmieniam kanał jak są takie reportaże w telewizji nie mogę po prostu tego oglądać :wściekła/y::szok::no: patologia patologią, ale nie musiała tego dziecka wyrzucać wystarczyło zanieść do szpitala i zrzec się praw rodzicielskich a jakaś kochająca się rodzina, która nie może mieć własnych dzieci - wzięła by to dzieciątko do siebie !!!!!!!!! Jejku jak się rozzłościłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak to przeczytałam !!!!!!!!!

czołem
Przede wszystkim- mam skypa i jestem jak najbardziej za tym zeby urzadzic sobie czata
Po drugie- masakra to co sie stało z tym dzieciatkiem. Az brak mi słów!!!Jak mozna byc takim potworem???Nijedna kobieta nie moze miecd dzieci, niejedna nie moze utrzymac ciazy z roznych przyczyn a tu taka znieczulica. Maskra
Po trzecie- wracam od lekarza. Jestem załamana.
1- mam cukrzyce ciazowa
2- mam anemie
3- mam liczne bakterie w moczu
Co mnie czeka? Nie wiem..na razie powtorzenie tych obrzydliwych badan!!!Wypicie tego gow..a i czekanie a pozniej konsultacje z jakims tam diabetologiem. Zwariuje.. chyba ze wczesniej urodze:-(Ryczec mi sie chce

Po trzecie- wracam od lekarza. Jestem załamana.
1- mam cukrzyce ciazowa
2- mam anemie
3- mam liczne bakterie w moczu
Co mnie czeka? Nie wiem..na razie powtorzenie tych obrzydliwych badan!!!Wypicie tego gow..a i czekanie a pozniej konsultacje z jakims tam diabetologiem. Zwariuje.. chyba ze wczesniej urodze:-(Ryczec mi sie chce

Tylko się nie załamuj i nie denerwuj bo to Ci w niczym nie pomorze, musisz być silna dla swojego dzieciątka !!!!!! Lekarz już będzie wiedział jak Ci pomóc !!!!!!! Na anemie poprzyjmujesz pewnie żelazo, na bakterie w moczu też są jakieś specyfiki a co do cukrzycy ciążowej to moja znajoma ją miała i urodziła śliczną zdrową córeczkę :tak: od tego są lekarze żeby nam pomagać w takich sytuacjach !!!!!!!!!!! także nic się nie martw bo wszystko będzie dobrze :tak: buziaki :-)

magda rybka ja tez przelaczam takie programy a wszystkie kobiety co zabijaly lub katowaly dzieciatka powinni sterylizowac jaki ma sens odbieranie praw rodzicielskich jak taka k...a za 9 mcy ma dziecko i znowu sie nad nim pastwi?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no: kilka lat temu do szpitala przywieziono dwu miesiecznego chlopca ktory zaraz umarl miel polamane raczki i nozki i byl kilka razy zgwalcony zalatwil go TATAUSa zyl 2 mce bo byl wczesniakiem i dzien wczesniej wypisali go ze szpitala do dzisiaj placze jak sobie to przypomne akurat urodzilam Wiki i przezylam szok jak mowili o tym w telewizji:szok: a jak pomysle co to malenstwo przecierpialo NIE MA KARY DLA TAKICH LUDZI

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry