reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cześć
ja dzisiaj złapałam doła koleżanka z którą rodziłam KOKO poroniła urodziła martwe dzieciątko a ja głupia zapytałam ja jak sie czuje a ona ze juz nie jest w ciązy jakze mi głupio było ale ona chyba wyrozumiała i nie chciała mi mówić zeby mnie nie martwić!!!!!!!!

BARDZO SIE BOJĘ PORODU a raczej pozostawienia Koko samej na jakis czas
mam juz skurcze ....... leze tak sobie
maz niby wyrozumiały ale i tak chciałaby sie wiecej

POZDRAWIAM 3majcie sie ciepło

reklama
My tu o przyziemnych bzdetach jak porodach i "bachorach" a Dodusia to ma problemy z np dlugoscia tipsow czy iloscia godzin tyg na solar turbo, fajny Prosiaczek no i rozowiutki:-D

Myszorka, zadałas bardzo własciwe pytanie. Bo o co miałas sie zapytac?? W takiej sytuacji nie ma złotego srodka aby pocieszyć kogos albo zadac to złote pytanie. Co to za skurcze masz?? Bo wiecie strasznie mie rwie z prawej strony. Jak sie nachyle założyc buta albo położe na boku i zaraz zaczyna bolec.
*****!!!!!!! Sorki ale własnie Marek przełączył na TVP1 i tam materiał o dziewczynie co urodziła w ubikacji dworcowej dziewczynke i zapakowała do worka na śmieci i wyrzucila na ulice.
Jezu co sie dzieje z tym siwatem :-(

Albi ja tez to ogladalam, no cuz PATOLOGIA, mam takie radykalne zdanie,ze chyba lepiej umrzec w 1szej godz zycia niz byc katowanym/gwalconym w patologicznej "rodzinie"przez lata.:baffled:

Pewnie i tak, pewnie masz racje ale takie malenstwo umiera w meczarniach. Bo z zimna i z głodu. No wyobraźcie sobie jakbyscie wyladowały w lodowatej wodzie :-(.

masakra, ale jak slyszalas ta laske "tatus" napier.....w glowe, wiec to do konca nie jej wina, efekt domina-cierpienia i moze chciala to w jakis sposob zakonczyc, nie osadzac jej jako morderczyni, bo miala do dupy zycie i zero perspektywy na lepsze:no:

Szkoda gadac. Tylko serce az pęka.
Tak z innej beczki poszłam dzisiaj do fryca i obciełam włosy na krociutko, zeby po porodzie było łatwiej z nimi wytrzymac.
Słuchajcie moze macie skypa jak tak to moze sobie tam czata urzadzimy?

Hej, ja właśnie wróciłam z ćwiczeń ze szkol rodzenia:-)Nasz syn jest szalony:-D, tętno 160, 180 , 150:szok: tak brykał że położna nie mogła w ogóle złapać.
A ja męczę się z pracą, mam napisać na tema makijażu w XX wieku a dniu dzisiejszym, ale w necie nic nie ma!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry