reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Esti- jak pojdziesz z mała na zaliczenie to na pewno szostke doastaniesz..:-D
We wrocku tez ładna pogoda, sloneczko swieci i chyba nawet nie ejst tak zimno ale niestety trzeba w pracy siedziec.
Co do tych programów o ludzkiej znieczulicy to niestyt nie mamy wpływu- bez przerwy podaja ze jakas matka zrobila to, inna tamto..
Nie chce sie w to wierzyc, bo dla nas jest to niepojete ale my swiata nie zbawimy:-(

reklama
a ja czuje się o wiele lepiej jeżeli chodzi o psychikę. co prawda od 4 juz nie śpię:-( ale dzisiaj pewnie to nadrobię.
to az dziwne jak wpływają na nas najbliżsi:baffled:

u mnie też piękna pogoda:-):-):-):-):-), ale w tv mówią , ze to juz ostatni dzień.:-(

ale zaraz we wrocku tez ładnie, tzn ze ich prognozy trochę się wydłużą, hip hip hura

Esti, powodzenia, dasz spokojnie radę:tak:. Pamiętaj tylko że panna młoda ma być sobą a nie przerysowaną laską z obrazka - tak mnie uczyli.;-)
U nas było słoneczko przed południem a teraz jakoś mgliście i szaro - ale chyba kopsniemy się z Mążusiem na spacerek, bo on mi jutro wyjeżdża na parę dni:-(

tak Asia , dzięki,:tak: o wiele lepiej, dobrze , ze ten mój mężulek jest taki kochany i opiekuńczy:sorry2:
Przynajmniej w nim mam oparcie:tak::tak: ale to jest właśnie najważniejsze

Pandi a ty z bydgo? próbuję jakoś przewidzieć jak będzie pogoda i jak się to ma do prognoz

dziewczyny bierzecie coś na te skurcze macicy( twardy brzuszek),
bo ja mam to coraz częściej i dłużej trwa.:-(
juz nie pomaga głębokie oddychanie jak na początku:no: a do gina idę w środę.

ale może dzisiaj do niego zadzwonię

Sylka- dopoki nie skonsultujesz sie z lekrzem wez sobie nospe na ten twardy brzuch.
Tylko powiedz o tym lekarzowi podczas wizyty. Jak nie pomze to najlepiej jak Ci zapisze fenoterol. Na pewno Ci to nie zaszkodzi.
Ale masz racje- zadzwon do lekarza i zapytaj sie czy ta nospa moze byc

A mnie twardnieje od rana brzuszek i strasznieboli mnie kregoslup i chyba nerka az mi chwilami brakuje tchu albo jestem poobijana od tego upadku i dopiero dzisiaj mnie boli albo cos sie dzieje poloze sie jak nie przejdzie to jade wieczorem albo jutro do szpitala A o skurczach mowil mi gin ze moga byc juz bolesne kilka dziennie i to jest norma byle nie byly regularne
SZLAG BY TRAFIL TE SCHODY:no::no::no::no::no::no::no:

reklama
Helenko jak mi ciebie szkoda biedactwo. ale koniecznie jakby się coś działo to od razu do szpitala:tak::tak:

przypomniało mi sie jak mój mąż w tym roku w zimę też miał nogę w gipsie i pomagałam mu wleźć pod prysznic i trochę kąpać. rzeczywiście to trudne.:-(
Moze ktoś by ci pomógł.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry