reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej Jobo!;-)
Dobrze, że u Ciebie wszystko ok!
To przykre, że są jeszcze lekarze którzy traktują ludzi przedmiotowo:wściekła/y::wściekła/y:
to okropne jak Cię potraktowali:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Frodo ze spaniem mam to samo.
Dziwnie sie czuje coś dzisiaj, moze to dlatego, ze sie położyłam sobie spac i wstałam niedawno:zawstydzona/y:.
Jobo ja po prostu nie chce nawet mowic o tych cholernych badaniach w szpitalu. Normalnie porozrywana wróciłam do domu. Tak cholernie nie delikatni lekarze byli, ze głowa mała :-( i tez podczas badani nie jeden a 3 i co chwila se łaża, przełaża...........a szkoda mowic.
Anja78 pisałam do Ciebie na skypie ale poszłas :-(.

Nie generalizuję, bo nie wszyscy lekarze są tacy. W sumie lo stwierdzam, że to prawda, że baby nie powinny być ginami. Mężczyźni jakoś byli delikatniejsi, a badało mnie trzech. Tylko ta cholerna baba:wściekła/y:. No i ta nieszczęsna sytuacja - badanie przy tylu osobach. To jest najbardziej wkurzające. Przecież chyba zdają sobie sprawę z tego że jest to krępujące dla kobiety. No ale trudno, przeżyłam i mam nadzieję że następnym razem wyląduję od razu na porodówce ( w styczniu oczywiście):happy2:

Jobo dobrze że już jesteś i że troszkę lepiej :-)Wiesz że masz prawo odmówić badania przy tylu osobach?Tak mówi regulamin i takie są prawa pacjenta!!!!!!!!!!!!!!
To su..............., gdyby została sama tak potraktowana to by się nauczyła!!!!!
Też się zgadzam że facet ginekolog jet lepszy i delikatniejszy, do swojego chodzę od początku ciąży i nigdy już nie pójdę do baby!!!!!!!!!!!!!
Myszorka najlepiej mu wygarnąć, będzie Ci lżej.A tymczasem dużo wypoczywaj , chociaż przy Koko to pewnie nie łatwe.Ale już nie długo i będzie lżej bez tych naszych brzuszków wielkich:tak:
Pumi bliźniaki he he he :-D:-D:-D
Asia skąd wiedziałaś że dostanę 6?:-)Robiłaś może kurs z wizażu?
Ja nie mam w nocy problemów ze spaniem:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry