reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czesc!
Asia- a kiedy masz powtorzyc to badanie na cukier? moze jak najszybciej zebys sie biedactwo nie denerwowala na zapas?
Ja mam uderzenia goraca- wogole jakos sie dziwnie czuje. Niby mnie nic nie boli ale jakos tak nieswojo sie mam

reklama
Pumi- no juz sie obawałam ze cie gdzies wcieło.
Powtorke zrozrywki mam w poniedziałek...teraz 75 g muszze tego g..wna wypic.
Uderzenie goraca?wiesz...to juz jest ten etap,że czujemy sie nieswojo, dziwnie i jakos tak jak z innej planety.
Ja sie czuje jak pajac

Helenko- ja cos czuje ze ten brzuszek Ci twardnieje dlatego,że za duzo obowiazkow na siebie birzesz. Ja cie znamy to pewnie nawet z gipsem poginasz jak traktorek.

czesc
czuje sie coraz gorzej brzuch sie napina boli jak 150!!!!! az mi łzy wychodza TAK MAM SKURCZE jeszcze nie regularne ale nie wiem czy nie powodujące rozwarcia ale spoko jak mówi moj mąz :wściekła/y: przeciez to druga ciąża

jestem wsciekła wsciekła do potegi n
LEKARZ ........ kuzwa jasna a tylko praca i praca dzisiaj stwierdziła ze jakby co to mam dzwonic pod 999 a KOKO???????? chyba w domu mam zostawic albo nie wziac ja ze soba niech sie uczy w koncy tez kobitka:wściekła/y::no::wściekła/y::wściekła/y::no::wściekła/y:

mówie wam wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ale jutro sobie z nim pogadam!!!!!!!!!!!!!!!!!
bo jakby co to jest na dyrzurze

Myszorka- nie denerwuj sie tak...Bo ten brzuch Ci sie jeszcze bardziej bedzie napinał.
Wez jutro nawrzucaj mezowi, ulzy Ci
Ja sie wczoraj tez tak wkurzyłam na mojego meza ze myslałam,że go pobije jak wrocił. A wrocił o 23.30- normalnie pracuje do 16/17.
Powiedziałam mu,że jak chce to moze sobie w firmie zamieszkac. A dzis- potulny jak baranek jest.
Mowie Ci myszorka- wez go na rozmowe- ale powazna;-)

Widzę, że wszystkie macie problem z brzuszkami. Ja też a do tego ból plecków i krocza!!!!!:baffled:
A jak przesypiacie teraz noce, bo ja budzę się w nocy i oglądam telewizję, jest mi nie wygodnie, no i dzidzia skacze mi w nocy w brzuszku!!!:-p

Cześć dziewczynki!
Wróciłam:-). Pobyt na patologii był okropny. Najgorsze były badania w wykonaniu pani z-cy ordynatora. I to nie tylko moje odczucia, bo słyszałam jak inne kobitki żaliły się do telefonów, że to jakaś sadystka. Normalnie oprócz gwiazdek, zobaczyłam jeszcze wszystkich świętych:szok:. Nie dość że wziernik władowała mi "na chama", myślałam że mnie nim rozerwie, to potem jak władowała paluchy to myślałam że mi gardłem wyjdą:wściekła/y:. Franca jedna. No i jeszcze jedna poniżająca i upokarzająca sytuacja dla kobiety - to badanie odbywało się w obecności wszystkich lekarzy z rannego obchodu, a było ich chyba z pięciu albo sześciu. Okropna sytuacja:no:
A tak w ogóle to podawali mi magnez dożylnie i 3 x dziennie skopolan i 2 x ktg. Trochę się wyciszyło ale nie do końca. Wypuścili mnie dzisiaj, ale mam odpoczywać i się nie przemęczać. Zrobili mi jeszcze ugs dopochwowe w celu sprawdzenia długości szyjki i jest ok - zamknięta i ma długość 3 cm. Przepisali mi magnez i Spasmolinę na skurcze. Ciekawe czy okaże się skuteczniejsza od no-spy.
Tyle naprodukowałyście, że czytałam chyba 2 godziny:-D

Sylka, z tą pogodą to lipa, w Bydgoszczy poświeciło przez dwie godz i dalej lipa, ale ciepło.
Esti, jak sprawdzian z makijazu ślubnego?
Pumi, a jak w końcu spędzaliście wczorajsze święto? Był indyk?
Fikołek chyba mi się przefikał i teraz się pupą o mój pępek obija - też mnie to boli. Okolice krocza mam zmasakrowane jak po jeździe rowerem po zimowej przerwie, ale mogą to być częściowo konsekwencje ćwiczeń a częściowo to rozszerzanie. A krzyż to po prostu bym wymieniła. Jeszcze jak naprawdę regularnie codziennie ćwiczę to jakby ciut lepiej, ale jak przerwa to koniec - nie mogę się w ogóle położyć na plecach (z podparciem) ani półsiedzieć.:no:

reklama
wrocilismy z zakupow lozeczko jest, masa innych pierdul tez, generalnie to brakuje mi laktatora, stanikow no i pieluszek ale te dorwe juz hurtowo w selgrosie.
oficjalnie zakupy zakonczone!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry